Shopping och subway


Jörgen och jag har precis vart in till Tönsberg och shoppat, eller ja han har shoppat! :) Jag hjälpte honom att hitta en ny kostym till nästa helg. Hittade massa fint till honom, själv köpte jag bara två par strumpbyxor..  Vi passade på att käka frukost på Subway också, det måste vara det godaste som finns! Me like alot!






Mammas bebis


Tänka sig.. Hon kom tillbaka! :) Hon har varit ute två gånger idag också, och kommit tillbaka bägge gångerna! Jag är så stolt över henne.. ;) Mammas lilla bebis!

Borta...?


Har vart ute och ropat, "kissat" och letat efter Donna nu utan resultat... :(
Håller tummarna och ber till Gud att hon dyker upp under kvällen.

Min lilla bebis...

Godkänd!

Yes! Igår ringde de från Telebutikken och jag hade blivit godkänd som kund. Så nu äntligen har jag internet! :)

Så vad har hänt i veckan då?
Jag och Silje åkte till Oslo häromdagen och gjorde ett besök på IKEA. Vi snurrade runt där i några timmar och det inhandlades diverse köksredskap, glas, korgar mm. När vi åkte hem var det några polacker som tyckte att dom var jätte coola som körde om oss flera gånger och saktade ner för att vi skulle köra om dem.. Suck säger jag bara!!

Har hämtat Donna också, hon har fått gått ut själv i dag för första gången så det återstår att se om hon kommer tillbaka igen.. Tänkte att jag ska gå ut snart och se om det finns några spår efter henne..

Jörgen var här igår och hälsade på. Vi åt tacos och såg på tv, riktigt mysigt. Känns skönt att vi kan vara vänner, att inte banden klipptes helt..



Imorn blir det julbord med jobbet. Renate, Silje, Henning och Marianne kommer hit först, sen går vi till förfesten hos Roger och Elin innan det bär av mot Tönsberg brygga och julmat!! Inte för att den norska julmaten är något att hurra för, men det finns annan god mat också :)

Nej, nu ska jag ge mig ut och se om kisse katten vill komma in.. Jag håller tummarna!
Hej så länge.

Lunch nr 2


Imorse ringde Erik och frågade om jag kunde börja tidigare. Eftersom jag inte hade något annat att göra så ställde jag upp. Var på jobbet halv elva och jobbar till åtta ikväll. Härligt mos! Plus att jag ska jobba imorn också.. Fett med pengar!! Jag älskar norge som har halv skatt i decemeber!! Ge mig nästa lön NU :)

Har fixat med mobilt bredband idag också, vilket inte var det lättaste. Jag som svensk i Norge kan egentligen inte ha ett norsk mobilt bredband med tanke på att mitt leg är ogiltigt.. Det svenska person numret är för kort, och det norska finns liksom inte.. Så idag fick jag lämna in hyres kontraktet och mitt senaste lönspapper.. Så nu tar det väl en månad eller något för dom att komma fram till om dom vill ha mig som kund eller inte... Men men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..


Snabbis


Är på jobbet och skriver nu, måste fixa mobilt bredband så att jag får internet i lägenheten.. Det kan bli ganska långa dagar annars :)

Händer annars då?? Jo har flyttat klart nu, Hanna hjälpte mig med det sista igår så i natt sov jag i lägenheten.. Det gick bättre än vad jag hade trott. Men det kan ha att göra med att Hanna var kvar hos mig till 02.00. När hon hade åkt gick jag och la mig på en gång och somnade som en stock så det fanns aldrig tid att fundera..

Tack Hanna för hjälpen, och för alla roliga kommentarer du kläcker! Helt sjukt att det går att skratta så mycket! :) Tack för en trevlig kväll!


Nu ska jag fortsätta jobba, lunchen/middagen är snart slut.  
Hej så länge!

Små glimtar i vardagen


Snart är jag klar med flytten! :) Förlåt att jag tjatar om den, men det händer inte så mycket annat i mitt liv förtillfället.. Det är liksom jobb och flytt som präglar min vardag, men snart är flytten klar och då ska man bara försöka få plats och ordning på allt och det är inte det lättaste. Måste nog ta en tur till IKEA till helgen och köpa lite hyllor och så..

Nu ska jag ta och borsta gaddarna. Sen bär det av mot lägenheten med en proppfull bil (det ska ju inte så mycket till för att den ska bli proppfull, men ändå ;) )

Hej så länge!





Små glimtar i vardagen är inte helt fel, tack för att du finns! ;)

Ny dag, nya möjligheter

Måndag igen och en ny jobbvecka har startat. Skönt ändå att ha kvällsskiftet, då får jag sova ut på morgonen. :) Jag är verkligen inte någon morgonmänniska! Det värsta som finns är att gå upp tidigare än åtta..

Nu ska jag ta och käka lite frulle och sen åka in till lägenheten.. Måste packa upp och fixa lite, köpa lite mat och så. Det är mycket som ska fixas när man flyttar, det ska gudarna veta.
Men som sagt, det kommer bli bra! :)


Ha en bra dag allihopa!!
Kram

Disturbia



Jag fattar inte hur du kan göra så här..

Sun(ny)day


Söndag idag och äntligen skiner solen, härligt!! Det är konstigt, men det känns nästan som jag har vårkänslor! Hur jag kan ha det, i november, det förstår jag inte. haha.

Har varit i lägenheten idag och packat upp massa grejer, jag och pappa var dit igår med ett lass efter jobbet så nu börjar det likna ett hem, mitt hem. Vilket känns väldigt bra. Måste bara försöka få tag på en soffa. Än så länge har jag bara bäddsoffan som vi köpte till gästrummet och den är inte direkt behaglig att sitta i längre stunder.. :) Men det får bara gå så länge..


Nu ska jag fortsätta packa.. Blir aldrig färdig annars. :)
Hej så länge!

Jobbig dag på jobbet


Snacka om att det var en slitsam dag på jobbet igår. Jag kom dit klockan nio och gick igenom schemat i lugn och ro. Tänkte att det var skönt att det inte var någon som ringde och sjukanmälde sig ( något som alltid inträffar annars). Äntligen en fullbemannad lördag tänkte jag! Men icke. Fem minuter innan öppning var jag fortfarande helt själv i butiken så jag ringde alla som stog på schemat.. Två var på väg, men de var försenade, två var sjuka och den sista kom precis in när jag skulle till att ringa honom. Som tur var så fick jag tag på två som kunde hoppa in för dom som var sjuka.. Tack gode Gud för det, annars hade det aldrig gått! Det var sjukt mycket kunder och alla ska ju självklart ha hjälp först.... Men men. Allt gick bra till sist! Men jag var skapligt trött när jag kom hem.

Dagens stora tack går till Andre och Emma som ställde upp igår!!
TACK!!

Pappi


Nu är pappa på väg hit. Skulle tro att han är här vilken sekund som helst.. När han kommer ska vi köra bort massa grejer till lägenheten.. Usch, det är verkligen på riktigt, jag ska flytta! Men, som jag försöker att intala mig själv, det kommer bli bra!

Oskyldigt dömd?


Ingenting har gått som planerat idag.
1. Jag försov mig i morse, vaknade kvart över sju. Samma tid som jag brukar åka till jobbet i vanliga fall så snacka om att det blev stressigt.
2. Skulle fixa depositums konto på banken, något som jag har skjutit på hela veckan. När jag väl kommer dit så visar det sig att jag inte kan ordna med det själv. Han som jag hyr av måste vara med, eller helst hans dotter eftersom det är hon som äger lägenheten. Så nu måste jag kontakta han och förklara hela grejen.
3. Hade en parkeringsbot på 300 kr i rutan när jag kom till bilen. Jag som t.o.m hade betalat parkeringen! (något som jag inte brukar göra)  Men igår betalade jag för två dagar för att slippa göra det i morse, så när jag har kört så har biljetten kanat i rutan och lagt sig under de gamla biljetterna så den syndes inte tillräckligt väl. Så då var det 300 kr i böter för Mikaela.
4. Det återstår att se, dagen är inte slut än....


Dags att ta sig i kragen


Dagens to do:
-Göra mig i ordning
-Packa
-Åka till lägenheten
-Fixa depositums konto i banken
-Jobba

Dags att ta sig i kragen och börja då...
Hej så länge!



Vill passa på att hedra gårdagens födelsedagsbarn: EMMA!!
Grattis än en gång.



(Bilden är från marken 2006.)

Packa, packa och..... packa!


Nu har jag köpt flyttlådor, så det är bara att fortsätta packningen...
Usch det är verkligen inge kul, men vem har sagt att allt ska vara roligt??

Frulle



Godmorgon!

Sitter här och har precis ätit frukost. Har varit vaken i flera timmar. Vaknade när Jörgens klocka ringde, sen kunde jag inte somna om. Så istället för att ligga och dra mig, som jag annars är väldigt duktig på, så gick jag upp och började packa lite grejer. Ska försöka hinna åka till lägenheten med ett lass innan jag börjar jobba. Det blir nog fler lass än vad jag hade räknat med. Trodde inte att jag hade så mycket grejer, men jag har visst samlat på mig en hel del..


Nej, nu måste jag kila om jag ska hinna med allt..
Ha en bra dag! ♥

My place



  

 

Ja, det här är då min nya lya.. Riktigt nöjd faktiskt! :)



Pussel


Nu är det dags att börja lägga ett nytt pussel.
Några av pusselbitarna har redan hittat sina platser, men det är många som fortfarande ska läggas. Måste bara försöka få bort de gamla först, men efter fem år så är inte det så lätt.. De sitter väldigt hårt.

Jag och Jörgen åkte till lägenheten igår med det första flytt lasset. Känns så himla konstigt allting, det var ju inte så här det skulle sluta.. Men livet går vidare och jag vet att det kommer bli bra.




Tack Jörgen för fem helt fantastiska år!



RSS 2.0