Plan your work and work your plan.


Ja nu sitter jag här igen, med alla mål och drömmar nerskrivna när det gäller min karriär inom Mary Kay. Hur ska det gå den här gången? Jag känner mig väldigt fokuserad, för en gång skull! Det är nog faktiskt första gången som jag har känt så här. Nu är jag villig att jobba och lägga ner tid på detta, för det är verkligen så himla roligt! Efter konferensen i Jönköping så har jag tänkt massa och kommit fram till att det här är verkligen det jag vill så varför inte satsa??? En framtid på Clas Ohlson med 122kr/h är inte direkt lockande. Även om jag trivs väldigt bra, så kan man bli galen ibland, jag blir det iaf. Man står i kundtjänsten och hjälper kunder, hänvisar dem ner till kassan för betalning minst 100 gånger om dagen, sitter i kassan och tar emot pengar, lägger ut varor, håller utkik efter alla pundare som kommer in... Hade det inte vart för alla, läs nästan alla, underbara kollegor så hade jag slutat för längesen..

På söndag är det 1 februari och då går vi in i kvartal tre, näst sista kvartalet..
Ska satsa stenhårt för att verkligen klara mina mål, det gäller som jag har sagt så många gånger förut att planera sitt arbete och sedan jobba efter planen. Någon som jag har varit väldigt dålig på tidigare, men nu ska det bli skärpning.


I Can Do It ♥

Döden nästa?



Ta mig härifrån....

Florsocker, strösocker och pärlsocker...








Idag har jag och mamma bakat bullar. De blev inte så fina som dom på bilden, men dom blev oerhört goda, och det är ju det som är huvudsaken! Mamma hade råkat köpt florsocker istället för pärlsocker också så vi tog strösocker istället :D Fan va många olika sorters socker det finns?!

Nu ska jag slänga i mig några nygräddade bullar..
Mmmm..

Puss på er!

Love hurts.


Klockan sju vaknade jag idag, av en mardröm.. Hatar det här!

Har kommit in i en period där jag tycker så oerhört synd om mig själv, tänker på det förflutna gör jag dygnet runt och hoppas på att det ska bli jag och Jörgen igen. Men innerst inne så vet jag att det inte är synd om mig, och jag vill inte att det ska bli vi igen. Men tanken på att någon annan tjej ligger i hans säng på "min" plats, får massa fina sms och hans uppmärksamhet etc, ja dom tankarna kväver mig och jag kan stortjuta i flera timmar. Jag måste verkligen sluta tänka på allt och gå vidare, men det är lättare sagt än gjort.

Kärleken gör ont.





Go Kitty, Go Kitty!

Jag älskar verkligen Kitty, hon är grym, och att hon slog ut Blondinbella i kvällens Let's Dance gör henne bara ännu bättre! YES YES YES!


bild


http://www.tv4.se/1.754350


På min gata i stan...




Vadå, skulle jag vara en soffpotatis?



Vilka tv-serier har du sett?

[x] Gilmore Girls
[x] Grey's Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[ ] Förhäxad
[ ] 24
[ ] Simpsons
[ ] Scrubs
[x] CSI
[x] CSI Miami
[x] CSI New York
[x] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[ ] Bones
[x] Dawson's Creek
[ ] Heroes
[x] House
[x] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[x] Navy CIS
[ ] Lost
[x] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[ ] Smallville
[x] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[ ] The 4400
[ ] The Office
[x] Two and a half men
[ ] Spin City
[x] Cold Case
[x] Criminal Minds
[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[x] Dallas
[x] Shark
[x] Tredje klotet från solen
[ ] Law and order
[ ] Våra bästa år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[ ] Malcolm - Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[x] Ghost Whisperer
[ ] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[ ] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[ ] Magnum
[ ] VIP
[ ] Stacked
[ ] Myggan
[ ] Vita huset
[ ] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[ ] Xena
[ ] Entourage
[x] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[x] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[x] Tre Kronor
[x] L-word
[x] Vita Lögner
[x] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[x] Hem till gården
[ ] How I met your mother
[x] That 70's Show
[x] Alias
[x] Seinfield
[x] Glamour
[x] Huset fullt
[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[ ] Close to home

totalt= 53

0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis
55-69 Nörd
70-82 Inget liv


Händelserik helg..


Hej igen!

Nu är jag tillbaka efter en väldigt händelserik helg i Sverige.
Det började redan på fredagkvällen, körde som en idiot hem för att hinna till Lets Dance, men var tvungen att köpa något att äta också så hann inte se hela programmet, men några Tony Irving kommentarer hann vi med :) Han är grym! 

Lördagen spenderades i Jönköping med alla härliga och snygga kollegor. Pappa väckte mig kvart över fem, snacka om att jag var trött! Såg ut som hej kom och hjälp mig, men med världens bästa produkter och makeup så var man snygg igen :) haha.
Pappa körde mig till Kristinehamn där jag skulle möta upp tjejerna från Karlstad. Sen bar det av mot Jönköping!
Dagen var helt på topp och det var underbart att träffa alla igen! Vi lyssnade på massa duktiga konsulter och Sales Directors, åt en jätte god lunch och dagen avslutades med ett grupparbete där jag, Mikaela Persson, stod och pratade inför 200 personer. Shit alltså! Jag kunde knappt prata inför klassen i skolan. Snacka om en personlig utveckling!!

Har massa energi nu och jag längtar till jag kommer igång med klasserna igen. :)


Underbara Sophie och  SSD Eva ♥

Jag har nu satt upp nya mål, mål som jag verkligen ska klara.
'Plan your work and work your plan' är det som gäller!


On my way home..


God eftermiddag på er sötnosar!

Nu är jag äntligen på väg hem. Är hur trött som helst så jag hoppas att jag klarar att hålla mig vaken hela vägen hem. Sov lite för länge i morse, hade planerat att gå upp klockan sex för att packa i ordning allt så jag kunde åka direkt efter jobbet, men istället så snoozade jag fram till kvart i sju och då var det stress som gällde. Hann självklart inte packa någonting så därför kom jag iväg så sent. Missade båten med 2 minuter också, enbart för att dom bara hade en lucka öppen! Så då blev jag ännu mer sen.... SUCK!

Det blåser en hel del ute till havs så jag tror jag måste ge mig nu, innan jag blir allt för illamående...

Kram på er!

Mycket nu...


Har hunnit med allt jag hade planerat idag, nästan. Har inte packat än, blir som det alltid blir, att jag gör det i all hast imorgon. Banken struntade jag i, kan ta det på måndag istället.. Men annars så är allt klappat och klart ;)

Har kört Donna till Silje och Andreas ikväll. Hade ingen bur så jag förväntade mig att hon skulle springa runt i bilen av ren panik. Men hon la sig så fint i mitt knä och där låg hon hela vägen från mig bort till Sem. Hon pep några gånger men annars gick det bra.. Hon är så go! Kommer sakna henne massor, eller ja det gör jag redan.



Nu ska jag gå och lägga mig, kolla färdigt på Las Vegas, sen sova. För imorn är det fullt upp.
Godnatt ♥

Fucked up


Då vad denna dagen över också, snart iaf.. Skulle ju ha skickat mail till alla konsulter, men min hotmail är helt jävla fucked up. Hade skrivit ett jätte bra mail, så går det inte att skicka.. Det kommer bara upp att "sidan kan inte visas". Så himla irriterande. Får försöka imorgon igen.

Har massor jag ska göra imorgon så jag får verkligen inte sova så länge som jag gjorde idag. Fy skäms på mig!
Detta ligger på schemat under morgondagen:
♦ Tvätta
♦ Laga mat
♦ Packa
♦ Åka till banken
♦ Lämna Donna hos Silje och Andreas
♦ Jobba
♦ Maila konsulterna
♦ Ringa Eva och Maria

.... ja det är säkert massa andra saker jag ska göra också, Lika bra att lägga sig nu så man orkar upp imorn :)
Godnatt, sov gott!

Kaos


Sov alldeles för länge idag så har inte hunnit med någonting av det som jag skulle ha gjort nu innan jobbet. Får ta det ikväll istället. Jag hann åtminstone diska, så nu ska jag göra rent kattlådan och sen ta en dusch.



Hörs ikväll! ♥

Ett sms kan leda till så mycket mer..


Imorse när jag satt och skrev det förra blogginlägget fick jag ett sms. Det var en konsult här i Tönsberg som undrade om jag hade en ögonkräm på lager som hon kunde köpa. Jag kollade mitt lager och det visade sig att jag hade en. Vi gjorde upp att hon skulle komma till Clas under eftermiddagen, vilket hon naturligtvis gjorde.
Jag satt uppe och åt lunch när hon kom så Elisabeth ringde ner mig till butiken. När jag kommer ner möts jag av den vackraste kvinnan jag någonsin sett! Jiiiises alltså. Det var en äkta Mary Kay konsult skulle jag vilja säga. Både till utseendet och sättet. Så himla gullig och ödmjuk, och den hyn! Herre gud! Jag är glad att jag använder samma produkter som henne, då kommer jag också ha så fin hy när jag blir äldre :)

Vi pratade på en massa och vi har nu bestämt att vi ska hålla våra egna små måndagsmöten en gång i månaden för att peppa varandra och ge varandra idéer och tips. Eftersom våra unitar är så långt borta och det passar inte alltid att åka på de vanliga måndagsmötena, så är det här en superbra idé! Så nu ska jag kontakta alla konsulter som jag känner till och hon alla som hon känner till så ser vi om det är fler som är intresserade. 

Tänk vad ett sms kan leda till :)

Nu är jag ännu mer laddad inför helgen. Det kommer bli super kul! Yieeeha!

Spikat och klart!


Nu är allt spikat och klart inför helgen.

♦ Jag har bytt vakt med Morten så jag slutar två, då kommer jag iväg i tid och hinner kanske komma hem till Lets Dance :)
♦ Donna ska få tillbringa helgen hos Silje och Andreas. Där kommer hon bli behandlad som en prinsessa :) Silje älskar nämligen min katt. haha.
♦ Har pratat med Maria Sjögelid, Sales Directorn från Karlstad så jag får åka ihop med henne och hennes konsulter till Jönköping. Då slipper jag sitta och köra själv.
♦ Pappa kör mig till - och hämtar mig i Kristinehamn där jag ska gå på bussen till Jönköping.

Ska bli så oerhört kul att träffa alla underbara systerkonsulter igen! Sist var i oktober på huvudkontoret..




Övre raden från vänster: Jag, Liselott och Eva
Nedre raden från vänster: Sophie, Emma, Max och Therese.

Snyggare kollegor får man leta efter alltså, Beauty Designers är vad vi är ;)

Hur gör djur?



Hantera alla stressiga situationer som en hund.
Om du inte kan äta det eller leka med det,
bara kissa på det och gå din väg.




Dagens roadtrip

Nu har jag äntligen mina soffor!
Resan har gått bra, för att vara första gången jag kör med släp så måste jag säga att jag är grym! Har t.o.m. backat, inte så jätte mycket men det spelar ingen roll, jag har backat!

När vi var på väg hem från Arendal så hamnade vi mitt i en trafikolycka. Allt måste ha hänt väldigt nyss när vi kom dit för vi hade inte alls många bilar framför oss i kön.. Kön växte fort och ambulanser, efter ambulanser anlände och åkte i väg med blåljus och det kan man ju förstå efter att ha sett denna bild:




Jag hoppas att allt går bra med de drabbade, speciellt när det var så många barn inblandade.. usch.




Roadtrip med Silje


Godmorgon!
Idag är det den stora dagen! :) Jag har ju tjatat lite om att jag vill ha en ny soffa, och idag ska jag hämta en!! Jag är så glad! Äntligen ska min lägenhet bli fin! :) Det är samma soffa som jag hittade på Bohus för 7000kr, men denna kostar bara 4000kr. Det är en bit att åka, typ två och en halv timma. Men det är det värt! :) Alltid lika kul med en road trip och när Silje ska med kan det inte bli annat än kul! hehe..

Nej, måste slänga på mig lite smink nu.. Hon kommer snart!

Hoppas ni får en underbar söndag! Kram♥

Dagens pucko!


Måste bara berätta vad som hände på jobbet idag!

Jag hade precis kommit tillbaka till butiken efter att ha vart och hämtat posten. Jag går förbi köksavdelningen och får syn på två tomma videokamera förpackningar. Första tanken är: "Fan, inte nu igen." Jag springer upp till lunch rummet där Roger och Jørn sitter och äter. Jag ber dom gå ner och ta sig en titt. Dom reagerade på samma sätt som jag gjorde. Vi går ner till övervakningsrummet och kollar igenom kamerorna. Typiskt nog så hade vi ingen kamera riktad på platsen där tomförpackningen låg och varken Jørn eller Roger kan med kamera systemet som går över kassorna så det var bara att invänta Morten som skulle börja klockan ett.

Efter mycket letande och spekulerande så lyckades dom hitta tjuven. Det är nu allt det "roliga" börjar. Det visade sig nämligen vara en kille som hade varit inne och sökt jobb hos oss, idag! Vad fan är det för en jävla person som först går och söker jobb i en affär och sen snor med sig varor därifrån??? Ialla fall... Morten fortsätter och kollar på övervakningskameran och skriver ut en bild på killen. Då får han se att han har tagit med sig en GPS och en digitalkamera också, som stod på disken i kundtjänsten!

Jørn och Morten beslutar sig för att gå en runda på centret för att se om dom hittar honom och jag och Gunnar står kvar i kundtjänsten. När jag står och hjälper en kund tittar jag upp en sekund och får se att han, killen, kommer in! Med en Clas Ohlson påse full med varor (dom han tagit tidigare under dagen)! Jag släpper allt jag har i händerna och tycker på knappen som tillkallar väktarna. Han, killen, kommer bort mot disken och jag känner hur mina ben börjar skaka och jag kan knappt fylla ut tillgodolappen till kunden jag fortfarande hjälper. Adrenalinet pumpar! Tankarna går att jag måste hålla kvar honom i butiken tills väktarna kommer! Han frågar Gunnar om vi har ett minneskort till den här kameran, och visar upp videokameran han snodde ca en timme tidigare, eftersom vi har slut på dom så beklagar Gunnar sig över det, men jag ber Gunnar gå bakom disken för att se om vi inte har fått in dom igen (allt för att killen inte ska gå). Gunnar förstår ingenting över min iver men gör som jag säger. Jag gör mig färdig med kunden som jag hjälpt under tiden och ser att väktarna, Jørn och Morten kommer in. Jag får tummen upp av Jørn och ett stort leende från Morten. YES! Vi klarade det!!! När Gunnar kom tillbaka ut ser han ryggen på killen i sällskap av väktarna. Då förstod han vad jag menade :)

Det är ju i alla fall inget tvil om vem som är dagens pucko 090109. haha.

Först söker han jobb hos oss.
Sedan tar han varor för 7 000kr.
Han kommer sedan tillbaka, med varorna i en påse, och ska köpa ett minneskort.
Vilket pucko!




Jakten fortsätter..





Jag har fortfarande inte gett upp hoppet  när det gäller att hitta en snygg, skön och någorlunda billig soffa. Den jag skrev om tidigare som jag hade hittat på finn.no är borta, så det är ingen idé att gå och grubbla över om jag ska ringa på annonsen eller inte. Loppet är redan kört, iaf när det gäller den soffan.
Jag och Silje var runt igår och kollade på soffor i alla möbelkjedjor i stan, hittade denna soffgrupp på Bohus. Den finns dock endast i mörk mörk brun, vilket var ett litet minus när jag hade bestämt mig för att köpa en svart. Typiskt! Ska tänka på saken till på fredag, måste avvakta och se hur mycket jag får i lön också.. Denna var ju några tusenlappar dyrare än den andra..


Ge mig styrka..



Fake it til you make it. Det är det som gäller!




I miss you.

Thai thai.. Inte riktigt men nästan.




Igår va jag duktig och lagade mat och resultatet blev detta.. Var riktigt gott
måste jag säga. Men nästa gång tror jag att jag ska tillsätta någon sås av
något slag. Söt sur kanske, eller något starkt... Mmm! Blev hungrig nu, det
får bli frosties med mjölk :)


Skinn eller tyg, skinn eller tyg?


Nu känner jag verkligen att det är dags att köpa ny soffa. Tanken slog mig nu under veckan när vi skulle äta pizza allihopa. Känns ju hemskt att inte alla ska få plats i soffan.
Har kollat runt på internet hela dagen och hittat massor av fina soffor, problemet är bara att jag inte får bestämt mig om jag vill ha skinn eller tyg. Det finns nackdelar och fördelar med bägge två. Hittade en skit snygg soffgrupp i svart skinn för 4 500kr. Inte så illa pinkat. Dom andra som jag har hittat ligger på 12.000 och uppåt, vilket innebär att jag måste spara i flera månader.. Men jag vill ha ny soffa nu, NU!



Här är den jag hittade för 4500kr.
Är den kvar på fredag, då slår jag till, eller vad tycker ni?
HJÄLP!

Dags att dra ur tummen.



Nu är det dags att dra ur den förbaskade tummen och se till att få någonting gjort här hemma.
Har bara suttit i soffan hela dagen typ. Men det är bra underbart det med ibland :)

Ska slänga ihop lite mat, blir wok idag. Otroligt gott! Avundas Malin med familj som är i Thailand nu, tänk att få äta thai mat i en månads tid. Underbart! Men finns ingen mening med att deppa, man får helt enkelt göra det bästa av situationen stället. :)




Tokfia



Det är så himla underbart att hon är hemma igen. 
Ena stunden ligger hon och pratar i sömnen, andra stunden är det bus och full rulle..
 




Ett gott skratt förlänger livet..



Johan gick och var mest småsur - fel på jobbet, fel på arbetskamraterna, fel på kaffet, fel på chefen, fel på...
Till slut tröttnade chefen och sa till på skarpen:
- Gör mig en tjänst! Ta ledigt resten av dagen, åk hem och dra över frugan och kom tillbaka i morgon, du skall se att det gör dig gott och att du blir på bättre humör.
Johan stämplade ut och gick. Nästa dag kommer Johan tillbaka, skiner som en sol och är på ett underbart humör. Chefen kallade till sig honom och sa:
- Hur gick det?
- Det var kanon! Hon var helt vild! Vi älskade hela eftermiddagen.
- Jag sa ju att du skulle må bättre!!
- Ja, tack skall du ha för tipset! Himla trevligt hus ni bor i förresten...



Gott Nytt År!


Första januari idag och vi har lämnat 2008 bakom oss.
Känns skönt att året är över. Nu ska jag blicka framåt och göra mitt bästa för att 2009 ska bli så bra som möjligt.

Nu ska jag slänga ihop lite frukost till grabbarna här.
Skriver mer senare. Hej så länge.

Gott Nytt År

RSS 2.0