Uppspelt.


Det är så himla mycket roligt som händer nu de närmsta dagarna, det är knappt så att jag orkar vänta!! :)

Imorn är det äntligen fredag, underbart! Det kommer bli en hård, men rolig dag! Jobbar 7-13 sen är det semster i tre veckor, Wohoooo! Ska köra Silje till bussen på eftermiddagen, sen på kvällen blir det massa mys, som jag har längtat efter hur länge som helst (känns det som) men i själva verket så är det inte mer än en vecka.

Men den som väntar på något gott väntar alltid för länge!


Nu ska jag göra en liten ansiktsbehandling sen krypa till kojs. Det är en tidig morgon som väntar.....
Puss!



Sleep tight!


 



GOD NATT MINA VÄNNER,
SOV GOTT OCH DRÖM FINA DRÖMMAR,
SÅ HÖRS VI IMORGON.

PUSS ♥

Efter regn kommer solsken.


Regn, sol, regn, sol, regn och sol.
Snacka om skiftander väder! Just förtillfället skiner solen samtidigt som det regnar, det är så mysigt! Jag mår bra när det regnar, vet inte riktigt vad det är men det är så mysigt med regn. Förstår inte dom som blir deprimerade när det regnar..



Nu är det inte långt kvar till fredag hörrni!!!!! Gud så gôtt, som man säger hemma i Värmland. Fick lite smakprov igår på vad som komma skall, så nu längtar jag bara ännu mer! Snälla, ge mig fredag nu!!! ;)

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på That' 70's show och äta choklad. Hoppas det hjälper mot mina ryggsmärtor.. Jävla rygg helvete!

What to do now?


Nu blev det ändrade planer när det gäller semestern. Hade ju tänkt åka ner till Mallis och hälsa på Mia, men hon kommer hem igen så nu blir det inget med det. För hoppningsvis så hinner jag träffa henne hemma i Filipstad till veckan, det hade vart super kul!


Saknar alla underbara vänner! ♥

Miss ya!



..mmm det är precis vad jag gör,
SAKNAR DIG.


Dags att planera.


Hej mina vänner!
Vet ni vad? Jag har bara en vecka kvar att jobba, sen har jag tre veckor semester! Det ska bli underbart! Semester redan tänker ni nog nu. Men jag har valt det helt själv! Jag känner att jag behöver tre veckor nu och inte i juli. Jag har inte haft ledigt sedan jag och pappa var i Thailand, och det var februari/mars 2008. Så nu är det på tiden! :)

Jag har massa saker som jag vill göra och jag ska göra allt jag kan för att allt ska bli av, så nu gäller det bara att planera allt in i minsta detalj :) Skåne, Mallis, Filipstad... Det är ju inte bara att dra när man har en liten kisse katt att ta hänsyn till, men i värsta fall får hon följa med till Sverige och bo där under veckorna..


Åhh vad skönt det ska bli med lite ledigt!

Sulten? Hungrig?


Usch va mätt jag är. Den här mensen gör mig fetare än någonsin, har inte gjort något annat än ätit idag... Men vi fortsätter med lite chips och en film nu.. Kan ingen bara stoppa mig, istället för att stoppa i mig?

Ps. Det blev inget bilköp :(  så jag får hoppa runt i min röda spottkopp en månad till! helvete också!

Olle!


God morgon!
Hoppas ni mår bra idag, men det gör väl alla när det är en ledig dag mitt i veckan. :)
 
Resan gick bra i går, Silje följde med lite spontant så där, och det gillar vi! Det blev mycket skratt under resan, specielt när vi bestämde oss för att ta upp en liftare. Ja ni läste rätt, en liftare! Det var en kille som stod längs vägen och vinkade med tummen. Han såg så snäll ut så vi vände och plockade upp honom. Jag skulle aldrig ha gjort det om jag hade kört ensam, men nu var vi två tjejer så det kändes ändå väldigt tryggt!
Det visade sig att han skulle till Karlstad, vad är oddsen för det liksom? Så med en främmande kille vid namn Olle så fortsatte vi resan.. och allt gick bra! Vi blev varken våldtagna eller bestulna på pengar.

Det känns skönt så här i efterhand att veta att man har hjälpt någon, han var otroligt tacksam!
Så jag nämner det en gång till, behandla andra, som du själv vill bli behandlad!


Puss!

Uppsvälld säl med humörsvängningar.


Igår på jobbet satt jag och Silje och pratade om mensen. Silje ville så gärna ha den nu så att hon kan börja äta sina piller och jag var så glad över att jag inte har haft den på jätte länge.. Ja vad tror ni händer en timme efter? Jo självklart så får jag mensen. Varför just jag? Det var ju SIlje som ville ha inte jag!!
Vi började skämta om att om hon var i närheten av mig så kanske det smittade av sig, och tydligen gjorde det det för sen på kvällen fick jag ett sms av henne, och då hade hon också fått det! Fan va sjukt egentligen.. :)

Dom kommande dagarna kommer jag vara som en uppsvälld säl med humörsvängningar, kul!



Ikväll åker jag till Filipstad efter jobbet. Kommer vara framme i natt någon gång, får se om jag orkar hålla mig vaken. Törs inte stanna längs vägen och sova, man vet aldrig vad det är för idioter som är ute och kör...

Imorn ska jag hjälpa pappa med vedhögen. Det är det minsta jag kan göra med tanke på hur mycket han har ställt upp för mig alla år. Sen under dagen ska jag provköra Anns bil, det ska bli spännande! :) Förhoppningsvis går allt bra och jag kommer hem med en ny bil!

Nej nu ska jag göra mig klar. Måste packa, diska och vika tvätt innan jobbet.
Hej så länge!



See you in Philly!

Pelle och jag...

...vi är goda vänner!

Ni kommer ihåg storyn om mitt kylskåp? Nu är vi där igen, fast den här gången är det jag som är dum!
Nu gäller det min diskmaskin! Idag klockan åtta skulle jag ringa till Pelles veksted för att höra vilken tid dom skulle komma idag, men istället för att ringa till Pelles så ringer jag till Byggmaker. Numret jag hade fått av Trines pappa var alltså fel. Självklart blev jag osäker på vart det var jag skulle ringa. Kanske var det till Byggmaker, men samtidigt så hade han (Trines pappa) pratat om Pelle igår så jag blev helt snurrig och sket i alltihop. Sen ringer dom från Pelles när jag är på jobbet, då var dom hemma hos mig och undrade var jag var... Lite pinsamt det blev då då!
Men jag förklarade saken och jag fick ett sms senare under dagen att dom kommer på fredag istället. Så efter allt om och men så är vi vänner, jag och Pelle :)

Jag byter ut Petter mot Pelle!



dag för dag



God morgon på er!
Idag är det tisdag och solen skiner här i Norge, det är underbart!

Det är otroligt mycket som har hänt de sista dagarna, vet knappt vart jag ska börja. Men jag gör helt enkelt så här:

LÖRDAG:
Jobbade 9-18. Daniel och Emil kom runt åtta tiden (?) då blev det tacos och dom började pimpla i sig. Jag mådde inget vidare, var skit trött efter jobbet och förkylningen trängde på extra mycket.. typiskt.
Jag visade grabbarna utelivet i Tönsberg. Över hela stan kunde man höra Alexander Rybaks vinnar låt.. På hemvägen hamnade vi mitt uppe i ett polisuppdrag, det var något fyllo som hade kört in i ett vägräcke.

SÖNDAG:
Vaknade vid liv och åt frukost på uteplatsen, Donna fick också vara med något som hon blev väldigt glad över. Hon har ju inte vart ute något sedan i julas.
Efter frukosten åkte vi in till stan igen och kollade på alla fina norrmän. Det är så mysigt att se att alla klär upp sig så på nationaldagen. Alla går runt i folkdräkter och man får nästan en känsla av att man går tillbaka i tiden, när alla kvinnor gick runt i stora klänningar och männen i frack.

Vi passade på att äta lunch på bryggan när vi ändå var där. Det blev en god biff på restaurang La Barca.. Efter det var det bara att åka hem igen, grabbarna var tvugna att tänka på refrängen. Emil skulle ju iväg och jobba på kvällen.

Hoppas ni hade roligt i helgen killar! Det var väldigt kul att ni kom :)

Pratade med Ann på kvällen också, och jag kanske ska köpa hennes bil!! Så nu ska jag hem till helgen och provköra! :) Pappa blev självklart väldigt glad över detta då det är en Volvo.

MÅNDAG:
Donna hade fortfarande inte kommit tillbaka. Men det var bara att åka till jobbet ändå. Kvällen gick väldigt fort. (Tack vare) alla tjuvar som var inne, det är alltid kul när det händer något! Stackars väktarna som fick springa fram och tillbaka (vi ringde efter dom tre gånger på typ en timme).

Efter jobbet åkte vi (jag och SIlje) till Spicy och åt en kebab. Det var ett tag sen nu så det var riktigt gott. Vi har också bestämt oss för att sluta röka och dricka dricka. Eller ja, Silje ska sluta röka och jag ska sluta dricka dricka. Det blir nog inte lika jobbigt för mig som det kommer att bli för Silje. :)

När jag kom hem på kvällen så gick jag direkt till baksidan och kollade om Donna var där, men det var hon inte. MEN! Jag hann inte vara hemma i mer än 2 minuter, så hör jag henne skrika från framsidan!! Hon hade hittat hem, helt själv! Åhh va stolt jag var över henne.

Hon har sovit bredvid mig hela natten. Inget bus, ingenting. Tror hon var väldigt trött efter ett dygn på äventyr! :)

Nu ska jag ta en dusch och pyssla lite i lägenheten, innan det blir jobb igen.

Kram på er!



Nu händer det grejer!







Häääärliga lördag!


Jag är så himla glad idag, även om jag är astrött, sjuk och diskmaskinen gick sönder igår, men det ignorerar jag. Det är bättre att njuta av allt annat som jag har runt mig och som gör livet lite lättare att leva. Inget blir ju bättre av att jag går runt och deppar! Eller hur?!


På tal om majonäs så har mitt internet typ ballat ur hemma så det kommer nog inte bli så mycket bloggande framöver....

Lunch?


Sitter på jobbet nu och har precis ätit lunch (om man nu kan kalla det lunch när klockan är efter 17.00).

Ikväll ska ja ta det lugnt, krypa ner i soffan och mysa med Donnisen. Måste vara helt utvilad till imorn, då smäller det! Ska först jobba 9-18, sen på kvällen kommer Daniel och Emil! Då är det bara att korka upp och bege sig ut i vimlet. Det är ju 17 maj på söndag och norrmännen är ju kända för att festa rejält i samband med det och vi svenskar kan ju inte vara sämre, eller vad säger ni? ;) Får se vart vi tar vägen bara, ingen av tjejerna är ju hemma så vi får klara oss själva ;)


Nu måste jag återgå till jobbandet,
hörs ikväll! Puss

Banan epedemi?


Ska dom nya sommarplågorna verkligen handla om bananer? Jag hoppas verkligen att det kommer något bättre innan det är för sent! :)





 



Me, myself and I


Hittade denna lista på Sandras blogg.


Lovar du att vara ärlig? Är alltid ärlig, kanske lite för ärlig ibland!

Du heter: Mikaela Viktoria (kommer aldrig ihåg om jag stavar med C eller K, haha) Persson

Smeknamn: Mickis, Mikka, Prutt

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Då kan vad som helst få mig att gråta.

Beroende av: Choklad

Vad tror folk om dig?: Har hört att många tror att jag är ytlig, kaxig och att jag ligger runt med massa killar i Filipstad.

Stämmer det?: Haha nej, verkligen inte!

Vad får du oftast komplimanger för?: Mina ögon, sen brukar killar kläcka någon kommentar om boobsen, men det är ju killar i ett nötskal!

Vad säger du för att imponera på någon?: Hmmmm... i norge så räcker det med att börja prata svenska :)

Hur imponerar man på dig?: Inte genom att berätta hur rik farsan är iaf! :D

Brukar du skratta för dig själv?: Ja, nästan varje dag!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Japp det är bara å ringa :D Puss
Var bor du?: i Norge, det kanske imponerar någon förresten ;)

Trivs du där?:  Ja det gör jag verkligen!

Äger du några converse: Nej

Sprit, cider, vin eller öl: Cider eller sprit, öl i värsta fall och vin om det krisar rejält!

Brukar du bli för full: nej inte enligt mig själv iaf :)

Är du allergisk mot något: Ja, mot kiwi

Hur svarar du i mobilen: Hola!

Antal timmar sömn inatt: 11

Brukar du komma i tid: haha njae..

När mår du bra: När jag ligger på en vit strand i 30 graders värme och lyssnar på havets vågor.. Då mår jag som bäst!

När blev du fotad senast: hmmm?

Hur känner du dig nu: Jävligt trött..

Vanligaste färg på dina kläder: Pastell färger

Vad tycker du om fötter: Det är det värsta jag vet!

Vad saknar du: Alla vänner i Filipstad, ridningen, familjen och DIG!

Hade du en bra kväll igår: Sov hela kvällen så det var inga fel!

Favorit dryck på morgonen: Juice

Rakar du benen: Ja

När brukar du oftast gå och lägga dig: Alldeles för sent

Är du blyg?: Nej

Sysslar du med någon idrott: Har ridit sedan jag var tre.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Har själv upplevt det så ja.

Har du spytt offentligt: Det har väl hänt.. och jag var inte för full (enligt mig själv).

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Runka, ligga med någon och kissa ståendes!

Är du nöjd med ditt liv: Absolut

Är du bortskämd: Nej.. Pappa tar bara väldigt bra hand om mig :)

Vad gör du i morgon: Jobbar, och laddar inför lördagen!

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Öhhhhh?!

Vad längtar du till?: Lördag!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Absolut

Vad använder du för shampoo?: Bed Head

Hur gammal är du: 22

Tycker du om någon just nu: Ja det gör jag ;)
Gröna eller röda äppeln: Gröna

Gillar du golf: Nej, verkligen inte!

Vilken tid gick du upp idag:  07.10

Har du sovit i din egna säng inatt: ja

Har du strumpor på dig nu: ja, en.

Är det okej att gråta: Helt okey,

När grät du senast: i lördags

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa, köpa ny bil och fräscha upp i garderoben en aning :)

Bär du glasögon eller linser: Nej, men funderar på om det kanske är nödvändigt

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej det är inte viktigt, men jag köper ofta kläder som håller mer än två-tre  tvättar.
Har du piercing: Öronen om det räknas.

Vill du gifta dig: Både ja och nej

Vill du ha barn: Ja, minst två

Solar du ofta: Jag är periodare

Är du bra på att laga mat: Nej, men jag tycker att det är kul!

Är du flygrädd: Nej verkligen inte

Hur vig är du: Jag når ner med händerna till golvet med raka ben, thats it.!

Är du musikalisk?: Nej det skulle jag inte vilja påstå

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten!

Vilken är din favoritglass: .Piggelin

Tror du på ett liv efter döden: Ja absolut

Tycker du om sushi: Vet inte, har aldrig ätit det..

Vad äter du helst när du ser på film: Lösgodis

Har du tandläkarskräck: Ja..

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Nattmänniska

Vilken ögonfärg har du: Grön/blå

Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja flera gånger!

Biter du på naglarna: Inte nu längre men jag gjorde förr.

Röker du: Nej, vet inte hur man gör och jag tänker inte öva för att kunna heller :D

Hur ofta tränar/motionerar du: När jag har tid och ork..
Senaste låt du hörde:





Va blire?


Har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv, som jag har vart de sista dagarna.. Somnade klockan 20.00 igår och klarade ändå att försova mig idag. Va blire?


helt stum

Caroline Costa, det nya stjärnskottet?




Fredags känsla på en tisdag.


Det är bara tisdag och jag är lika trött som om det hade vart fredag! Är sjukt trött.
Det måste vara helgen som har satt sina spår, med långa nätter och tidiga mornar så har det inte direkt blivit mycket sömn.

Idag har det vart en toppen dag, förutom att jag har varit så trött. Det har gått bra på jobbet, vädret har varit underbart och vi har självklart cyklat till och från jobbet :) Efter jobbet åkte jag ner till Ringshaug stranden och njöt av den underbara kvälls solen tillsammans med Silje, Elisabeth och några kompisar till Elisabeth.

Nu blir det sängen, ihop med Donna. Vi är nog lika trötta båda två ;)

(har försökt lägga upp bilder från helgen och shoppingrundan, men blogg.se vill inte idag....)



Söndag


Idag mina vänner, har jag fruktansvärt ont i hela kroppen. Det är ännu värre än vad det var igår, men jag klagar inte, det är skönt att känna att man har gjort något! Så länge det inte är men för livet så är det ju lugnt! :)

Igår hade jag jätte mysigt med familjen. Har inte skrattat så mycket på väldigt länge, mina "bröder" är underbara! Haha. Sanna kom upp och hälsade på en sväng också, blir alltid lika glad när jag ser dig gumman. Du betyder massor för mig, det vet du! ♥♥ 

Är hemma hos Daniel nu och kollar på Die Hard med han och Anki, vi har precis klämt i oss en pizza så nu är jag proppmätt. Ska nog lägga mig på soffan en stund och vila lite. 
 

kram så länge :)



Svar till er:
Malin D:
Ja det var helt underbart! Jag hjälpte Petra, kommer inte ihåg vad hästen heter :)
Janni: Va gullig du är, lovar att lägga upp bilder på måndag när jag kommer hem!

Roadtrip.


God kväll!

Hoppas allt är bra med er. Själv har jag det hur bra som helst, förutom att jag har ont i hela kroppen efter en ridtur i Nordmark tidigare idag. Men så är det när man inte underhåller rid musklerna. Ni som nu tänker att "vadå, ridning är inte jobbigt" osv. Släng er i väggen! Det var iaf helt underbart att sitta på häst ryggen igen.. Längtar redan till nästa gång!


Vad har hänt annars då?
Jo igår när jag kom hem åkte jag till Nykroppa en sväng. Det hade vart fotbollsmatch mellan Nykroppa och Persberg så det blev lite galej på kvällen. Inte för min del, eftersom jag körde, men det var allt en hel del folk som var allt för runda under fötterna.
Klockan tolv ringde David och undrade om jag skulle med till Väse, dom skulle kolla efter spöken. Jag hade inget annat att göra så jag följde med. Vi gick runt på kyrkogården och letade efter en grav, som vi inte hittade. Sen körde vi vidare till Hammarö där vi snurrade runt hela natten och letade efter en Herrgård... Det var en mycket rolig resa även om vi inte såg några spöken :)

Nu ska jag ta en dusch och göra mig klar för kvällen. Det blir grillning, drickande och mys med nära och kära! Underbart!


SAVNER DEG SILJE!
Håper du har det fint hjemme og at Donna er snill med dere :)

sol, vind och vatten


Hej igen!

Nu sitter jag på båten och äter en räksmörgås. Det är så himla gott med räkor!! Skulle kunna äta hur många smörgåsar som helst! Men det får räcka med en! :)

Httade massa fint på min stressiga shoppingrunda förut också. Hade tänkt lägga ut lite bilder, men i samma veva kom jag på det att vem fan bryr sig om vad jag har shoppat?? :) Men iaf, det blev massa tröjor, linnen och t-shirts från Gina Tricot, ett par jeans från H&M och en tröja från Peak, den jag har längtat efter i flera veckor! :) Nu är det min!!!

Det var så komiskt också för jag ville ha ett par mjukisbyxor från Peak, killbyxor såklart (dom är mycket större och skönare). Men då hade han bara L och XL uppe i butiken, och jag sa att det inte var nödvändigt för honom att springa ner i källaren där och då bara för min skull liksom, jag kan lika gärna köpa dom på måndag. Sen när jag skulle gå till bilen så möter jag honom i källaren på centret, då hade han dom byxorna i handen så jag fick med mig dom ändå :) Har inte betalat dom eller något, men det måste jag komma ihåg att göra på måndag. Lite pinsamt annars :D


Nej, nu börjar jag bli spyfärdig av att skriva.
Det blåser så mycket ute så båten gungar en hel del.



Saknar mitt blonda hår...

Underbart!


Behöver inte nämna att livet är underbart, det vet ni nog att jag tycker vid det här laget! :)

Sitter på jobbet nu och har precis ätit min lunch. Lyxade till det lite och köpte potatisgratäng, tre kycklingvingar och massa sallad. Det är mycket godare än en torr, tråkig smörgås. Mer lyx åt folket, eller hur var det? ;) Utanför fönstert öser
regnet ner och jag tycker det är otroligt skönt. Det är så mysigt när det regnar! Man får en sån go ligga-inne-på-soffan-hela-dagen känsla.. Me like alot!

Det är bara en timme kvar på denna jobb vecka! Direkt efter jobbet ska jag ta en springrunda bland alla affärer på centret innan jag åker hem och hämtar packningen och drar! Det är massa kul som händer i helgen; rida, festa, äta hos morfar ock Birgitta, grilla med mamma, festa lite mer, shopping på IKEA mm. mm. Underbart!

Nu kallar jobbet igen. Vi hörs senare, om inte, så får ni ha en trevlig helg!
Puss och kram



Du vet vad jag vill och jag hoppas att du klarar det.
Orkar inte med en besvikelse till. Jag älskar och tror på dig!

Smärta


Sitter helt utslagen i soffan nu efter att ha städat lägenheten. Hade tänkt städa imorn innan jobbet, men nu har det hänt lite grejer på jobbet som resulterade i att Morten kunde byta vakt med mig så att jag kan åka hem till Filipstad redan klockan två :) Vi har även bytt vakt på måndag, så jag börja r inte förrän klockan ett. Detta innebär låååååånghelg! Underbart!

Imorn mina vänner är det löningsdags. Då ska jag ta en snabb shopping runda på centret efter jobbet. Jag måste hitta en väska att packa i, jag upptäckte nu ikväll att jag har min väska hemma hos pappa i Filipstad, smart Mickis. Mycket smart! Sen ska jag köpa den efterlängtade tröjan på Peak också, men det viktigaste av allt är presenten till Ayla! :)


Nu ska jag gå och lägga mig.
Upp tidigt imorn, det blir hårt det! :)




Tagen på sängen.


Idag blir det ingen cykling. Det blåser som bara den och regnet hänger i luften så vi väljer det säkra före det osäkra och tar bilen till jobbet.

Imorn är det fredag redan, shit va den här veckan har gått fort! Dagarna har bara susat förbi känns det som. underbart!
Åker till Filipstad imorn efter jobbet, slutar 20.00 så är väl framme runt midnatt någon gång tänker jag.. Innan jobbet imorn ska jag försöka hitta en present till syster, det är inte det lättaste! :)

Men idag är det torsdag och nu väntas det jobb.
Hej så länge!

Ut på tur aldrig sur



På hugget.


God förmiddag!

Jag vet inte vad det är, men jag mår så himla bra!!
Har sovit hur bra som helst i natt, även om grannarna hade fest. IGEN.
Jag har ingen träningsvärk efter gårdagens cyklande, något som är ett under med tanke på hur länge sen det är som jag cyklade. Men jag får helt enkelt tacka min kära gamla cykel! Den är helt enkelt bäst! :)

Idag väntas det jobb igen, och självklart ska jag cykla till jobbet!!
Tänkte att jag skulle dammsuga och skura golven idag innan jobbet. Så det är väl lika bra att sätta igång.. frukost, dusch, städ!

Hoppas ni får en toppen dag!
Kram kram


Pengar rullar in som det ska...


Fick mina pengar av Pelle idag. Fick dock inte lika mycket som jag själv tyckte att jag skulle få, men jag fick pengar iaf och det var inte dåligt det.
Sen köpte jag och Silje två FLAX (triss) lotter var, och jag vann 500 kr.
För att plussa på ännu mer i kassan så har jag gått upp i lön också.

Kitsjing och tummen upp för det! :)




Nu ska jag gå och lägga mig, är lite mör i benen efter dagens cyklande. Det kommer nog kännas i benen och rumpan imorn, men skam den som ger sig!  "¨Dâ â bar å åk" som Stenmark sa!

(försöker lägga upp bilder imorn, blogg.se är inte på humör nu)


GOD NATT!

Yejho!


Tisdag idag och jag hoppas att den blir lika bra som gårdagen.

Jag ska snart hämta upp Silje så ska vi åka till Pelle och hämta mina pengar. Sen åker vi hem igen och tar cyklarna till jobbet. Det ska bli intressant och se hur det kommer gå. Vägen till jobbet är nog inga problem, det är värre med hemvägen! uppförsbacke, uppförsbacke, uppförsbacke...

Jag lovar att dokumentera cykelturen ikväll.
Nu ska jag hämta Silje.




Glad i deg jenta mi! :)

Smärtfritt!


Vilken härlig dag det har varit idag!!
Allt har bara rullat på precis som jag har velat, visst är det skönt med sådana dagar?!

Allt började i morse med att rättegången var inställd.. Sen ringde jag till Pelles verksted, dom som tog min mat i torsdags. Jag var riktigt laddad och helt klar för att skälla ut dom, men det behövdes inte. Killen i andra änden började skratta över situationen, han trodde inte att det var sant, inte det att han trodde att jag ljög men att han skämdes över vad som hade hänt.. Så imorn ska jag dit och hämta pengar som ersättning för den förlorade maten. Det gillar vi!

Efter jobbet följde jag med Silje och kollade på en lägenhet. En jätte fin en, mitt i stan med gratis parkering. Allt gick jätte bra och hon flyttar in i början av juni. Gratulerer søta!


Nu ska jag gå och lägga mig. Det blir en tuff dag imorn. Jag och Silje ska nämligen cykla till jobbet och innan det ska jag städa hela lägenheten! Upp i ottan med andra ord ;) God natt då!




Älskling


Jag är för ögonblicket något upprörd.

Min älskade Tusse har den sista tiden haltat sig fram. Det har säkert pågått i 1½ vecka och pappa menar att han inte har ont någonstans eftersom han inte reagerar när man klämmer och trycker på benet. Men det är ju självklart att han har ont, annars skulla han ju inte halta. Tror knappast att han göra det för att han tycker det är kul!

När jag tog upp det med pappa i helgen blev det typ bråk eller vad man ska kalla det. Det är inte ofta jag bråkar med min pappa, jag kan nästan påstå att det aldrig har hänt, men nu var det illa. Det värsta jag vet är att se djur lida, och det sista jag vill är att Tusse ska gå runt med smärtor. Han är trots allt 16 år och jag vill att han ska må bra in i det sista.

Jag vill att pappa ska åka med honom till en veterinär, men pappa menar att "det är ju bara en katt". Hallå?! Det är inte bara en katt, det är Tusse! Han är ingen vanlig katt. Jag är villig att betala hela veterinär besöket, om det så slutar med att han avlivas så är det bättre än att han går runt och har ont.


Mitt i veckan lyx.






Bjuder på lite bilder från i torsdags när jag, Silje
och Anita åt frukost på Café Opus :)

Vi åt en god BBQ toast med sallad och strips,
och till det en god färskpressad apelsin juice.

Det är gott med lite lyx så där mitt i veckan!








 




Tummen upp!


Idag skulle jag egentligen vittna i en rättegång, men när jag var på väg dit i morse ringde polisadvokaten och sa att det inte blev någon rättegång. Det var inte direkt något jag blev ledsen över. Men det kan hända att jag blir inkallad i juni igen, det återstår att se. Jag är iaf otroligt lättad och glad över att jag slapp vittna idag!



Life is a bitch!


Varför ska allt vara så komplicerat hela tiden för?
Åhhh.. Blir tokig på det här!



I torsdags åkte jag som sagt hem till Filipstad. Jag hade egentligen bestämt mig under dagen att jag skulle strunta i det med tanke på ekonomin, ingen kattvakt plus att jag var jävligt trött. Men efter några samtal så hade jag ombestämt mig, igen! Jag, lättpåställd??

Kom hem till stan runt halv elva efter en galen bilfärd! Det började redan på hamnen där ett par som stog parkerade bredvid mig hade sex i bilen. Att hela kajen var full av bilar verkade inte bry dem ett dugg! Resten av resan gick väldigt fort, hade aldrig trott att min bil kunde komma upp i den hastigheten.. :) Väl framme i stan var det bara att börja pimpla i sig. Låg ju många timmar efter alla andra som hade druckit hela dagen typ, men det gick bra. Jag kom i kapp ganska snabbt!

Kvällen/natten spenderades hos Simon och Anna som för övrigt bor i farmors gamla lägenhet. Det kändes lite knepigt att vara där och festa men jag hade otroligt kul! Träffade massa roliga människor som jag inte har sett på jätte länge, det är alltid lika roligt! Hoppas på att det blir lika kul nästa helg :)



För övrigt så är jag jävligt irriterad över Pelles verksteds hantering av bytet av mitt kylskåp. Idag när jag skulle ta upp bröd ur frysen så visade det sig att hela frysen var tom! Dom har alltså bytt mitt kylskåp och tagit med sig all mat som jag hade! Så nu sitter jag här med ett fungerande kylskåp, utan mat. Har inga pengar att köpa ny mat för så det blir svält fram till fredag!!

Nu blir det Robinson och mer svält!
Hej så länge..

RSS 2.0