Framtid som arbetslös?


Känner mig så himla omotiverad att jobba så det är helt sjukt. Det vore mycket skönare att bara vara fri, kunna göra som man vill och få in pengar ändå! Trodde aldrig att jag skulle ha sådana tankar, men det måste vara de lediga veckorna som har fått mig till dom här tankarna. Får hoppas att jag kommer in i arbetstankarna igen, annars slutar det väl med att jag säger upp mig. Impulsiv som jag är :D



Sanna har varit jätte gullig idag, under tiden som jag har jobbat så har hon plockat och städat i min lägenhet. Och nu, ja nu står hon och viker och hänger tvätt medan jag sitter här och ugglar :) Det är verkligen inte så att jag har tvingat henne, nej hon gör det helt frivilligt! Tack gumman, du är sååååå snäll.

Ikväll var vi in till Peak, det var VIP kväll så det var 40% rabatt på allt! Passade på att byta min röda tröja som har tappat färg efter bara några tvättar, bytte den mot en blå och så "köpte" jag en vit tröja med dragkjedja :) Kan lägga ut bilder imorn, om det är så att någon är intresserad :D haha.

Nu ska jag gå och lägga mig, en ny jobbdag väntar imorn!
Godnatt

Bjuder på en gammal bild bara för att liva upp inlägget lite ;)


Nu är det nära!!!!


Fick seminarie biljetterna idag... TJOHO!!!
Nu ska vi bara försöka hitta ett hotell också, vilket inte är så lätt
när det är flera tusen konsulter som ska bo i Göteborg samtidigt. ;)

Drygt en månad kvar sen blir det en hel helg i Götet, åhh va jag längtar!!!

Tummen upp för H&M


Kollade igenom posten förut och blev överlycklig!!
H&M har nu kommit med en egen katalog för hemmet!
Har suttit och kollat igenom allt och det kommer bli jobbigt att välja ut vad som ska köpas in till lägenheten, vill ju ha allt! Hade jag haft pengar upp till öronen hade det inte vart några problem, men nu är ju inte fallet riktigt så....

Längtar till nästa lön!!!!!

Et kwwaaater


Tror jag kan dö av skratt!
Jag och Sanna har flummat hela vägen till Norge. Allt tack vare lite sömn i natt och upp tidigt i morse. Har passat på att vila lite nu på eftermiddagen så nu är vi pigga och glada igen, jag iaf, Sanna somnade om nu.. 

Har haft ganska tråkiga dagar i filipstad den sista tiden så det var skönt att komma tillbaka till min lägenhet igen. Kommer inte ihåg när jag var här sist, helt sjukt! Postlådan var översvämmad med post (mest reklam), även om Silje har varit här och tömt den, blommorna var så torra så frågan är om det går att rädda dom! :D Får köpa nya annars, det är inte hela världen!

Ska försöka väcka Sanna nu, det tar väl ungefär et kwwaaaater, hahaha jag dör! :D Så får vi åka till Kiwi och handla lite mat. Det som var kvar i kylskåpet var inte direkt ätbart om man säger så....

Typiskt tjej problem?


Jag har beslutsångest när det gäller val av kläder till ikväll. Vi ska på grillfest i Brattfors och vem vet hur vädret blir??  Jag får helt enkelt ta med mig massa kläder så att jag kan byta om det skulle bli allt för kallt ;) Snacka om I-lands problem, men ni tjejer vet hur det är!?

Ska iaf hoppa in i duschen nu och göra mig klar, för rätt som det är så är grabbarna här för att hämta oss och man vill ju inte vara den där tjejen som aldrig är färdig i tid, även om det har inträffat några gånger redan ;)

Kanske uppdaterar senare, om jag hinner annars får ni ha en trevlig lördag!
KRAM PÅ ER!


Fredags mys


Har precis kommit hem från Karlstad. Jag och Daniel har varit där på en liten shopping runda, och nej... Jag handlade ingenting, bytte bara min ena sko så nu har jag ett komplett par :) Jag hjälpte istället Daniel att hitta kläder till bröllopet som är nästa helg. Hittade massa fint, så han kommer bli skit snygg!
Vi passade på att gå på bio också när vi ändå var i Karlstad, såg Baksmällan. En film som jag verkligen rekommenderar! Fy fan va bra den var!!! Skrattade mig igenom hela filmen. :)

Nej, nu ska jag ta och krypa ner i soffan..
Det är en dag i morgon också! - som för övrigt är den dåligaste bortförklaringen man kan ha för att säga godnatt, hej då...eller vad det nu är man vill ha sagt. Varför kan man inte bara säga det; nu skiter jag i det här.. Godnatt på er!

(
Ni får ursäkta mitt flummiga avslut, men jag är väldigt trött )


Oturen håller i sig.


HEJ IGEN, och förlåt för en torr blogg!
Det har varit otroligt mycket den sista tiden, inte mycket fysiskt men psykiskt. Allt med krocken, ingreppet på sjukhuset och alla återbesök.. Har inte riktigt vart på topp i huvudet om man säger så, men tack till alla er som stöttar och finns här för mig. Ni är underbara! ♥

Så, vad har hänt sedan sist då??
Jag har hunnit med några roliga dagar i Stockholm som innehöll shopping, BRITNEY SPEARS, mer shopping, god mat och massa godis. Måste säga att konserten med Brittan var heeeeeeelt sjukt bra! Det var mer som en show än en konsert. Fy fan va bra det var! Nu håller jag bara ögonen öppna efter Rihanna och Pussycat Dolls. ;)

I onsdags var det dags för återbesök på sjukan, det hade inte blivit helt okej än så jag blev sjukskriven en vecka för att kroppen ska kunna återhämta sig, och med mitt psyke den sista tiden så känner jag mig inte redo att börja jobba än.. På onsdag är det dags för återbesök igen, det sista förhoppningsvis!
Passade på att shoppa lite i Karlstad också! Vet inte hur många tusenlappar jag har bränt den här veckan, men gud va underbart det är! ;) Köpte ett par converse skor som jag var super nöjd över. Men när jag kommer hem får jag se att jag har fått två höger skor!! Hur typiskt är inte det då?? Så idag ska jag åka ner och byta så jag får en vänster också...

På onsdags kvällen tog jag och Sanna några cider för att glömma alla bekymmer för en stund, och vi lyckades! Tack för en rolig kväll gumman!

Igår gjorde jag INGENTING!
Gud va skönt det var! Låg bara i soffan och läste. Ja, just det.. läste! Nu tror ni säkert att jag har gått och slagit i huvudet någonstans, men nej.. Jag har hittat min älskade bok! Nämligen Åse av Denise Rudberg. Jag läste den första boken, Jenny S, när jag var i Thailand för två år sedan och blev såld! Sen den andra boken, Matilde, läste jag ett år senare när jag var i Thailand med pappa och nu hittade jag alltså den tredje boken, Åse, när jag var i Stockholm! 
Så igår låg jag i soffan med min Åse och lät timmarna bara rinna iväg..


Otursfågel..


Vet inte riktigt vad det är för förbannelse som vilar över mig.
I fredags, när vi var på väg hem från sjukhuset så fick vi möte med en rattfyllerist. Jag var skapligt groggy efter narkosen så jag sov när allt hände, men vaknade helt chockad när smällen kom och hela bilen fylldes med rök från airbagen. Helt otroligt att vi klarade oss så bra som vi gjorde!



Vi hade två bilar framför oss när fyllot kommer körandes mot oss i vår vägbana och krockar med den första bilen. Han kommer då ut tillbaka och kör vidare på sin sida vägen och missar så den bilen som låg i mitten. Sen kör han in i oss, så vi snurrar runt på vägen och hamnar med näsan mot Karlstad igen. Det är då jag vaknar. Jag frågar Daniel hur det gick och jag såg att han klarat sig, så jag hoppar ut ur bilen och ser att dom som suttit i de andra två bilarna också är på fötterna så jag larmar SOS på en gång eftersom fyllot fortfarande är på vägen och kör.

Bilarna som låg efter oss bara kör förbi, utan att fråga hur det gick, eller om vi behövde hjälp. Dom hade det säkert väldigt bråttom hem eller vart dom nu skulle, så det kan jag verkligen förstå. Man har ju inte tid att stanna! idioter! Bil nummer fem stannar och berättar att han som kört bilen har sprungit ut i skogen och att det ramlade ut ölburkar när han öppnade dörren. Allt berättar jag då för polisen som jag har i telefonen, jag springer upp och ner längs vägen för att få uppgifter av dom andra två så polisen vet vad som ska tillkallas.

Några få minuter senare kommer brandbil, ambulans och polis till platsen.

Vi fick oerhört bra hjälp, så ett stort tack till all räddningspersonal! Ni är guld värda!
Misstaget vi gjorde var att vi inte åkte med ambulansen på en gång för att kolla nacke och rygg, så det blev att åka till Karlskoga sen på kvällen eftersom vårdcentralen i Filipstad inte ville ta emot oss (doktorn skulle hem efter sina inbokade patienter). Vilket jävla system det är! Blir man inte läkare för att man vill hjälpa människor??

Vi fick iaf väldigt bra hjälp på sjukhuset i Karlskoga. Vi hade inte skador men nu är allt dokumenterat om det skulle dyka upp något senare i livet..



Tillbaka på banan..


Jag vill börja med att be om ursäkt för mitt förra inlägg, jag överreagerade en del.. Det är nog hormonerna som får mig att bryta ihop för minsta lilla..

Dagen blev inte så dum ändå, eller egentligen har jag inte gjort så mycket mer än att äta, äta och äta. Först lunch på Cafe Louise, sen glass vid glassbaren när solen tittade fram och sen en bit pizza på Georges nu på kvällen.. Det är sjukt, men jag är sugen på något konstant hela tiden! Ska bli skönt på fredag när allt förhoppningsvis återgår till det normala igen..

Nu ska jag krypa ner i soffan och gosa med Donna, hade ingen kattvakt så jag och mamma åkte till Norge och hämtade henne i måndags. Tänk vilken snäll katt jag har, hon låg i baksätet hela vägen och sov. Har ju ingen bur så trodde det skulle kaos i bilen, men det verkar som att hon gillar att åka bil... :) Nu tittar hon på mig med sina fina ögon, så det är väl lika bra att sluta skriva och mysa lite med henne..

Hej så länge :)

Döda mig långsamt


..har inga krafter kvar. Orkar inge mer!
Här ställer man upp för sina vänner och vad fan får man för det?

Fixade bilen igår, la mig tidigt och gick upp i tid för att göra mig iordning. När jag är klar för att åka så får jag ett sms att det inte blir något. Känns jävligt kul.. Det värsta är att jag kunde ha fått tid på sjukhuset idag, men sa att jag inte kunde för att jag skulle vara snäll och köra dig.

Känns som att allt som händer runt mig förtillfället får mig att slockna.... Det tar död på mig, sakta men säkert.



Hormon häxa!


Precis så känner jag mig om dagarna!
Mitt humör är som en okontrollerad berg-och-dal-bana. Jätte kul!

Idag är det sista jobbdagen innan min "semester". Känns verkligen inge kul att offra sista semester veckan på det här men det måste göras så jag har inga alternativ.
Kan ju alltid hoppas på att veckan bjuder på lite roliga saker också, som bilköp t.ex. Pappa har nämligen hittat en bil till mig som han ska ringa på idag. Men med min (o)tur så är den väl redan såld...

Nej frukost nu, sen jobb.

RSS 2.0