Ny dag med nya möjligheter


Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott, det har nämligen inte jag gjort. Vet inte vad det är, men jag ligger och vrider och vänder mig, drömmer mardrömmar och vaknar jag, ja då kan jag inte somna om.. jobbigt.

Idag är det tisdag och på schemat idag står det:
♦ Jobb
♦ Städ
♦ Bakning
♦ Spruta
♦ Solning

Nu först ska jag slänga på mig lite smink och äta lite frukost!
Hoppas ni får en underbar dag!

Puss och kram

Sweet home Filipstad


Har sån sjuk hemlängtan!! Fick det nu, helt plötsligt bara...
Har inte så mycket mer att säga, vill bara hem!


marsipan


När jag var utbytesstudent till Ungern så var vi på ett marsipan museum. Allt som man kunde se var gjort av marsipan. Det var allt från disneyfigurer till en stor Michael Jackson skulptur. Efter att ha besökt det museumet så trodde jag att jag hade sett allt vad det gäller marsipan skapelser.. tills jag fick ett mail av Petra!

Dom här söta barnen är gjorda av marsipan!
Jag kan inte förstå hur man kan skapa något dylikt, det är för mig obegripligt.







Dom är sååååå söta!!

..tillbaka till verkligheten.


Har drömt mig bort bland alla fina bilar nu alldeles för länge, nu är det dags att återvända till verkligheten...

Lägenheten ser ut som ett bombnedslag, tvätthögen har aldrig varit så stor och disken väller över i diskhon. Dags att ta ett ryck kanske? Borde laga lite mat också, suck!

Måste få tag i Silje också, det är dags för spruta nr tre idag.. hoppas bara på att jag inte kommer må så dåligt som jag gjorde efter första sprutan, det var helt sjukt. Ena stunden rann svetten, andra stunden frös jag! Men men, ska man vara fin får man lida pin ;)

Nej, kanske skulle ta tag i bomben här hemma då..
Hej så länge!


Give me some money.. please!


Jag har hittat mina två dröm bilar!!
Nu är det bara pengarna som fattas! Varför ska alltid pengar sätta stop för? Det är så irriterande. Sen att jag är expert på att hitta det dyraste är ju ett annat problem och en annan historia som vi inte behöver gå in så mycket djupare på!

Här har ni pärla nummer ett, en Audi A3. Pris 239.000 NOK.



Pärla nummer två är en BMW M3 med en prislapp på 1.290.000 NOK




Så kära gode gud ( i skrivande stund tror jag på dig), ge mig massa pengar!!!

Are you from New York?


Män som hatar kvinnor.


Igår var jag, Daniel, Silje och Anita på bio och såg Män som hatar kvinnor. Har delade meningar om vad jag tycker om filmen. Måste erkänna att jag mådde oerhört dåligt av att se den. Det hjälper inte att tänka att det bara är film, det finns ju verkligen helt sjuka människor i samhället. Männsikor som utåt sett lever ett helt vanligt liv men döljer något helt annat under ytan.. Man vet aldrig vilka människor man har att göra med. 

Roadtrip a la Silje och Mikaela


Nu har jag och Silje äntligen bestämt oss, vi  struntar i Elmia och drar till Sälen istället. Kan hända att vi ska jobba på påskafton, men isf så drar vi bara till Sälen direkt efter att vi har slutat. Planen är att festa och sova där en natt, sen drar vi tillbaka till Filipstad och sover där en natt innan vi åker tillbaka till Norge.




Snart fyller man år också, och då blir det ett jävla kalas ;)
Hittade massa fina bilder från Camillas 80-tals kalas som Ann hade lagt ut på facebook. Tänkte jag kunde dela med mig av ett här :)


Myspys


Nu är han äntligen här!

Har precis kommit hem från Badeland, vi har varit och simmat, bubblat och svettats i turkisk bastu.. Nu ska vi äta lite varma mackor innan vi kryper ner i soffan och tittar på Hundtricket. ♥


Puss!


Adios. Goodbye. Ajöken adjö.





Ajöken adjö!
Nu ska det bort!


Fylla igår, träning idag


Jag har hört att träning dagen efter fylla inte ger något resultat.. Stämmer det?
Jag menar, det måste ju vara bättre att träna dagen efter än att inte träna alls!

Silje och jag ska iaf dra och träna nu,  även om det kanske inte ger något resultat så är det otroligt skönt och man mår så bra efteråt! Det blir nog lite bubbelpool och sol också efter träningen! :)



Ha en bra dag allihop!
Puss

ClasCalas





ClasKalaset igår kunde inte ha blivit bättre, eller jo kanske, men ändå inte.

Jag, Anita och Elisabeth började kvällen med att göra hemlagad pizza och svenska bullar. Det blev hur bra som helst så beställningarna har rullat in så nu har jag något att göra framöver. Alltid kul när folk tycker om det man gör!

Kvällen bjöd på ölspel, bongande, singstar, dansande och massa drickande förstås. Lägger upp mer bilder sen, jag har kvar min kamera hos Anita. ♥



Ikväll kommer han! ♥

Alfakrull


Hade tänkt baka bullar idag, men det blev så sent. Har städat hela eftermiddagen och Anita har tvättat bil och kört grannen över hela Vestfold, kanske inte riktigt så illa men inte långt ifrån :) Så bullbakningen tar vi imorn, då blir dom riktigt färska och goda till partajet.

Ikväll blir det lugnt, eller ska väl inte säga för mycket. Med Anitas humör så kan allt hända. Man blir helt konstig av henne, på ett positivt sätt. Hon sprudlar med sin energi så man kan inte bli annat än glad och galen! :) Måste åka till Kiwi en sväng och köpa ketchup också för vi ska äta pørv.. Har inte ätit värst mycket idag så det ska bli kjempe gøtt!


För övrigt så är jag kär!
Puss



Kärlek


Åhhhh fick precis ett sms..
Han frågade om det gjorde något om han blev kär i mig..

Så jävla go! Jag smälter som snön i vårsolen!
kom hit med dig, NU!

Vårkänslor



Nu är verkligen våren här. Det är så underbart att vakna av solens strålar istället för den skrikande melodin på telefonen. Håller ni inte med?


Imorn är det fredag, vilket innebär helg!
Även om inte planerna blev som önskat så ska det ändå bli helt undebart! Tänkte att jag skulle storstäda lägenheten, får ju fint besök på söndag ♥ Sen ska jag även baka bullar till Stig, vi ska ju ha Clas Calas på lördag för honom och Erik eftersom att dom ska sluta.. Det kommer bli grymt kul, Clas gänget är det bästa gänget (nästan iaf)..



För övrigt så längtar jag hem till Filipstad..
..vill vara hos dig!

Bajs också!


Jag måste verkligen bli bättre på att komma ihåg saker. Förut så har jag alltid kunnat skämtat med alla kompisar och så om att jag är så glömsk. Jag letar alltid efter något, mobilen, nycklar, bankomat kort.. You name it! Men nu är det skärpning till 100% som gäller!
Idag när jag kom till bilen så var den olåst, jag hade totalt glömt att låsa den!!! Och nu när jag skulle lämna in mätarställningen på elen så var jag för sen med det så elbolaget har räknat ut själva hur mycket el jag har förbrukat så nu kommer jag få en elräkning 5 000kr! Dom tror nämligen att jag är uppe i 8167 kWh, när det i själva verket bara är 4076 kWh. Åhhh vad jag hatar det här!! Jag som för en gång skull hade lite koll på ekonomin, så kommer det här!!!


Inte nog med allt det här.. Jag får inget besök heller :(

Det är verkligen inte min dag idag!


Team Hoyt


En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"

Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans. 

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" och pappan svarar igen "ja, min son". En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning) Och pappan svarar igen "Ja".


Här är videon till denna historia:
Den är helt fantastisk!


M som i Mikaela


Alla svar ska börja med första bokstaven i ditt namn.

1. Ditt namn: Mikaela
2. Ett ord på fyra bokstäver: Moln
3. Flicknamn: Moa
4. Pojknamn: Martin
5. Yrke: Make up artist
6. Färg: Marinblå
7. Klädesplagg: Munkjacka
8. Mat: Makaroner
9. Sak i badrummet: Mini piller
10. Plats/stad: Mellerud
11. En orsak att vara sen: Missat bussen
12. Något man skriker: Mamma
13. Film: Masjävlar
14. Något man dricker: Must
15. Band: Metallica
16. Djur: Myrslok
17. Gatunamn: Myrängsvägen
18. Bil: Mercedes
19. Sång: Mamma mia
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Mass start i skidor

Fjärilar i magen


 ♥ Hoppas på besök imorgon

Mina två S


Hej på er!

Sitter här på jobbet och fördriver tiden med lite facebook, efterfesten.com och lite bloggande förstås.. Ska snart iväg och simma med Silje och Stig, mina två S här i livet ;) Efter simningen blir det matlagning och diverse städning i lägenheten. Det ser ut som en bomb har slagit ner men det blir väl lätt så när två tjejer bor lite trångt :)


Nu ska jag käka upp min apelsin innan Stig kommer!
(Skriver garanterat mer senare.. om jag inte drunknar förstås)

Fröken duktig


Skulle vilja ge mig själv en klapp på axeln för idag har jag nämligen tränat! Ja, ni läste rätt! Äntligen kom man iväg till den där jävla träningsstudion som kryllar av läckra kroppar och svettiga killar... Det är hemskt att behöva gå där bland alla muskel berg, det är nästan så att man gömmer sig bakom alla maskiner för att undgå att bli tittad på. Men jag klarade det!! Målet är att jag ska vara en av dom med läcker kropp och synliga muskel linjer, jag vet att det kommer ta låååång tid, men jag är iaf ett steg närmre mitt mål idag än vad jag var igår.





Imorn är det simning som står på tränings schemat. Längtar redan!!

Skruvad helg..


Skulle lätt kunna påstå att denna helg har varit helt sjuk. Men otroligt roligt!
Efter jobbet i lördags drog jag och Silje iväg till Filipstad, vi skulle överraska grabbarna lite, vilket vi lyckades väldigt bra med!! På fredagen innan vi åkte så pimpade vi en megafon som vi skulle ge till Saxin eftersom hans megafon blev total vrak i Sälen!



När vi var på väg till Filipstad så inser jag, smart som jag är, att jag har glömt laddarna till mina telefoner. Den till samsungen har jag tappat bort så jag hade tänkt ladda den via datorn, men då glömde jag ju att  ta med kabeln från telefon till PC'n. Smart. Not. Och den till min Sony Ericsson låg kvar hemma i lägenheten. Så med döda telefoner åker vi mot Filipstad... Väl framme i Filipstad, efter att ha hittat Saxin och överlämnat vår skönhet så åkte vi hem till Mathias där vi blev sittandes och prata till framåt sex på morgonen.. Samtalsämnet behöver vi kanske inte gå in på här, men jag kan lova att jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! haha..

Söndagen spenderades i glada vänners lag med lunch på kinesen innan det var dags att köra hem igen.

Borsta tänderna..


Haha, borsta tänderna kan man göra
var som helst och när som helst.
Det är Silje ett levande bevis på, här gör
hon det i bilen på väg mot nya äventyr!!





Glad i deg Silje ♥

Sötsug


Varför ska det vara så jävla svårt att låta bli att köpa en liten choklad bit till efterrätt till lunchen? Måste jag verkligen ha efterrätt??? Mitt sug efter sötsaker är alldeles för starkt för att jag ska kunna stå emot det...



Ikväll mina vänner, då är det dags!
Bara fem timmar kvar på jobbet, sen bär det iväg! ♥

Dagens händelser.


Det var tänkt att vi skulle gå upp tidigt idag, för att flytta lite grejer från Sem  men när man går och lägger sig mitt i natten så är det inte så lätt att gå upp tidigt, det kommer jag få känna på imorn när jag ska upp klockan åtta. Iaf, tillbaka till ämnet. Klockan tolv åkte vi in till stan för att ta en liten shoppingrunda innan jag skulle börja jobba. Vi gick in på Peak och snackade lite med min polare eller vad man ska kalla det... :) Han får hem massa fina grejer på måndag, så då blir det mer shopping. Fick nöja mig med en tröja från Urban idag.


På jobbet var det väldigt segt, som det har varit hela veckan.. Hatar att jobba kvällar nu när det är så lugnt. Det händer verkligen ingenting! Det är tur att man har bra kollegor som man kan busa och skratta ihop med, det är tack vare dom som jag är kvar på Clas kan jag säga...


Har tillbringat 14 minuter i solariumet idag också, det var lika underbart som igår. Efter solandet åkte vi hem och började pyssla och förbereda inför morgondagens händelser :) Det ska bli såååååå kul! längtar som bara den!


Nu ska jag lägga mig, ska upp och jobba imorn..
Godnatt.

Fallin' in love?


Varför börjar jag fnissa så fort någon säger ditt namn?
Varför blir jag generad så fort jag får ett sms från dig?
Varför får jag fjärilar i magen så fort jag tänker på dig?

Jag vet inte vad det är, jag vet bara att jag gillar det! ♥



Fredag den 13:e


Siljes rakhyvel hade fastnat under dörren till duschen, när jag skulle ta bort den skar jag mig på tummen. När jag sedan skulle hämta plåster i köket så trampade jag på en glasbit...

Hur ska denna dag sluta??

Brun och blid


Jag och Silje var och solade igår när jag hade slutat. Det var hur skönt som helst att bara lägga sig där i värmen och slappna av i 14 minuter. Underbart! Solariumet var hur stort som helst med innebyd radio och en röst som berättade hur man skulle ligga, använda menyn osv.  Lite skillnad mot solariumen hemma i stan, man tycker att dom på simhallen är bra men jag kan säga att dom är en fis i rymden om man jämför mot dom på Brun och Blid!

Ikväll blir det 14 minuter till i värmen :)
Är rädd att mitt beroende sakta men säkert smyger sig fram..






Ny design.


Vill tacka Janni för den fina designen jag har fått! TACK!
Kolla in hennes blogg om bloggdesign vettja! → JK Design

Var e boxen?


Sitter och lyssnar på Bag in da box och tänker tillbaka på Sälen resan.. Fan va roligt det var!
Kan hända att vi åker upp en gång till innan säsongen är slut. Gratis boende och mat kan man ju inte tacka nej till :)


Sambo


Livet leker, allt är helt underbart (förutom att det snöar ute, men det är inget jag kan göra något åt). Veckan i Sälen tog knäcken på mig, jag har inte återhämtat mig än! Undrar hur lång tid det tar... Skulle behöva en ledig dag känner jag, men det blir det inget med förrän nästa lördag.. Dagarna fram till dess är fullspeckade med jobb och bus :)

Jag och Silje har kommit på värsta bästa idéen. Det kommer bli skit kul!!! Har köpt alla delar och så, nu ska det bara pysslas lite också.. Fan va jag längtar till helgen!!!! :D Återkommer efter det med bilder på allting, kan inte avslöja något i dagsläget.. Kom igen, ge mig lördag!!!!

Annars då, så har Nicklas och Daniel varit här och hälsat på i två dagar. Det har varit mycket trevligt! :) Sedan så har Silje flyttat in hos mig så nu är vi sambos, inga större fel med det heller :) Som sagt, livet leker!

Nu ska jag springa ner och byta om, börjar jobba om 4 min ;)

Ha en underbar dag allihop!
Puss ♥

Gotta lukt.


Måste bara berätta en rolig grej..
Igår när jag och Silje stog och borsta tänderna hos Saxin får jag syn på en tub med hårvax. Jag som måste lukta på allt luktar självklart på vaxet. Det "gottade jätte lukt!!"  Snacka om att orden kan hoppa ut i helt fel ordning ibland. Kan kanske skylla på för lite sömn och alldeles för mycket fylla den senaste veckan.. Ordförrådet kanske har fått sig en smäll??




Filippa


Är hemma i stan nu. Blir hemfärd imorgon istället. Både jag och Silje är helt förstörda efter vår Sälen resa. Får se vad vi hittar på ikväll.. Nu ska jag ta en dusch.

Bjuder på en bild från HC i fredags.




Emil, Jag, Malm och Silje så där lagom runda under fötterna!

SKÅL!


Sitter här i sälen, as kalas.
Nu väntar Basic Element på HC.

SKÅL!

Livet är en fest!


Hej på er!
Sitter här i Sälen, trött som ett as. Det är hårda dagar och nätter här, både på gott och ont :)
Men vi har det otroligt kul iaf, och det är det som är huvudsaken!

Igår festade vi till rejält, med ölspel och hela faderittan. Vi drog till Tandådalen för att kolla utelivet där. Det var typ som hemma i Filipstad på hotellet en fredag kväll, kanske inte riktigt så illa men det var inget vidare drag.. Vi laddar därför om, och gör ett besök hos HC ikväll. Farbror Fläsk ska få oss att svänga på fläsket. :) Imorn blir det Basic Element och på lördag blir det Arvingarna.

Livet är en fest! ♥
SKÅL mina vänner!



En bild säger mer än tusen ord.







Vår älskade(?) Stian




Här har ni låten som spelas dygnet runt här i vår stuga i Sälen.
Det är den vi vaknar till och som spelas
så högt på natten att vi inte kan sova.

Vi har Saxin att tacka för det!


Made by Malm

jag var full en gång för länge sen på knäna kröp ja hem. varje dike var ett vilo hem för mig. supa du så supa ja, men om du inte supa, supa ja ändå ;) skål kjempe gôtt

En hård vecka väntar..


6 fulla killar, Silje och jag.
Det blir en hård vecka!



Men jävlar va kul vi har!!!!!!

Lite slö sådär..


Mår inte helt okej idag efter två kvällar med fylla..
Och värre blir det, för nu väntar SÄLEN!!!


Tänker på dig vännen.

RSS 2.0