Afro dance


Idag mina vänner har jag tränat! Det var ett tag sen nu, men nu kan jag med handen på hjärtat
säga att jag har börjat och kommer inte att sluta. Jag har nämligen hittat min grej!!

AFRO DANCE!

Det var hur kul som helst, och jobbigt! Svetten rann efter 15 minuter. Sitter ny duschad i soffan nu, har precis ätit lite thaimat och nu väntar Ugly Betty och sen Paradise Hotel, om jag inte somnar..

Imorn efter jobbet åker jag hem till Filipstad. Får se vad kvällen har att bjuda på, men jag hoppas på fulla glada människor och jag vill vara en av dom!! Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen men det löser sig säkert :)



Nu ska jag jag ta med mig Donna och gå och lägga mig,
det blir en lång dag imorn. Natti natt!


I like to move it, move it.



Hade tänkt ta en promenad ikväll men det är något knas med min Ipod. Har laddat den i flera timmar men ändå orkar den inte spela någon musik.. och jag orkar inte gå utan musik så då blir det inget! 

Får helt enkelt köpa något nytt på jobbet imorn, om inte Ipoden är mer arbetsvillig imorn vill säga. Så istället för promenad så går jag och lägger mig. Har sjukt ont i ryggen efter dagens slit nere i källaren så att dra täcket över huvudet ska bli underbart! 

HOLA!

 

hjälp!


Idag fick jag meddelande av Trine, tjejen som jag hyr av, och på torsdag får jag ett nytt kylskåp!!! Det ska bli otroligt skönt att kunna köpa hem mat igen, och mjölk! Har ju inte direkt haft någon mat hemma sedan påsk.. När jag tänker efter så är det inte så konstigt att det har ekat i plånboken varje gång jag har öppnat den, jag har ju köpt lunch och ätit ute varje dag de senaste veckorna.. Så även idag.




Har beslutat mig för att komma hem på Valborg.. Fick lite beslutsångest ett tag. Med tanke på Donnas beteende den sista tiden så vill jag inte att hon ska vara själv för länge, då är hela lägenheten ner kissad. Som igår, jag var borta i ca tre timmar och på den tiden hade hon kissat i sängen och på en väska. Och i morse så kissade hon i tvättkorgen... Någon som har något bra tips på vad det kan bero på och vad jag kan göra? Blir tokig av det här!!!! Vill ju inte ta bort henne, men blir det inte bättre så.... :(
Silje är snäll och passar henne och lägenheten mellan torsdag och fredag så jag hoppas att hon sköter sig då ( Donna alltså) :D




upp-och-ner


Kan inte sluta tänka på allt..
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, så är det bara! ♥





Nej, kanske skulle gå och slänga ihop benhögen och ta en titt i huvve (som pappa skulle ha sagt).
Godnatt och sov gott. (skulle önska du var här nu...... )


Bjuder på bättre bloggande imorn... promise!

Clas syndrom



Kanske är lika bra att gå och lägga sig så man är pigg och alert imorn på jobbet. Det kommer garanterat bli massa skratt, Roland, ha det då Nils och Clas syndrom med tanke på att både Silje och Anita jobbar. Gunnar är inte så dålig han heller när han kommer igång :) Mina kollegor är dom bästa!

Nej sängen nu då!
God natt!



Måste säga att jag trivs för jävla bra i den nya frisyren! ;)

Partaj a la Filipstad?


Idag har jag vart till plantasjen och kollat på massa fina krukor och växter. Så imorn när pengarna kommer in så ska det shoppas! :) Annars har det vart en lugn dag, har inte gjort någonting... Otroligt skönt måste jag säga. Har inga större planer för kvällen heller, Silje är ju inte hemma så det finns ingen att härja med :)

Imorn är det måndag igen och det innebär en ny jobb vecka. Skönt att vi är lediga på fredag. Vad ska man hitta på då tro? Man kanske skulle åka hem till Filipstad på torsdag och ta en liten fylla? Man blir ju så sugen när man ser alla galna kort överallt på facebook, det är då man vill hem till alla underbara vänner man har där! Miss ya!

Nej nu ska jag kolla på resor. Juni och semestern närmar sig så det är bäst att ta tag i det här nu.
Hej så länge!


Vill tacka alla som kommenterat frisyren! :)
Gulliga ni är! ♥

Det är på Clas det händer.


Sedan jag började jobba på Clas Ohlson, för över två år sedan, så har jag haft ett stark förmåga att känna av ficktjuvar, och det är inte många gånger jag har haft fel! Man får världens adrenalinkick och det känns så bra när man sitter och skriver sin vittnesförklaring på anmälningsblanketten. Jag har aldrig tänkt på att det ska bli någon större grej av det än som så...

Men idag kom smällen.

Fick ett brev från polisen idag där det stod att jag ska vittna mot -------- den 4 maj klockan 10.15. Den första tanken var, fan va coolt. Men nu när jag har läst igenom vad som ska göras och så så känns det inte så jävla coolt längre. Med tanke på att han är inom Clas var och varannan dag och tar saker så har jag ingen aning om vilken av alla gånger detta gäller och vad jag ska vittna mot. Kan ju inte direkt gå till rätten och säga att jag inte minns något eftersom jag vet att han är skyldig.

Jag får helt enkelt prata med chefen på måndag och höra om vi har kvar anmälan jag skrev. Då finns det möjlighet att jag kan friska upp minnet lite. och då jävlar, då åker han dit!

Sega råttor


Tanken var att jag skulle ha jobbat idag. Men jag var så snäll och bytte helg med Morten eftersom han firar 10 år med sin fru nästa helg.

Vet inte riktigt vad jag ska fördriva tiden med idag, halva dagen har iofs redan gått. Planen var att jag skulle kolla efter utemöbler, fina krukor och blommor för att göra det lite mysigt på min lilla uteplats. Men nu fick jag ju inga pengar igår så då sprack den planen.



Var som sagt chaufför i natt åt Jörgen. Kom hem vid fem eller något i morse så jag sov till 12.00! Vet inte när jag sov så länge sist, men det var välbehövligt kan jag lova. Har haft många nätter med dålig sömn i det sista så det är skönt att känna sig helt utvilad. Men känner mig ändå lite seg, skulle kunna tro att jag var en sån där seg råtta som man kunde tävla om hos SophiePropp för länge sen! :)

Fit for fight!


Fick aldrig några pengar idag, vilket blev väldigt pinsamt när jag var på Bikini (frisör salongen). Men jag ska dit på måndag och betala för mig, och då ska jag passa på att köpa lite bra hårprodukter också. Måste ta hand om håret nu så det inte blir matt och tråkigt!

Från det ena till det andra...

Vet inte riktigt vad det har varit med mig idag.. Var helt yr på jobbet, svimmade nästan.. Fick lov att springa över på Meny och köpa mig lite frukt, choklad och Coca Cola för att få upp blodsockret. Det hjälpte lite, men känner mig fortfarande lite små knepig.. Har aldrig haft den känslan tidigare! Vet iaf att jag inte är gravid. Det har jag fått två bevis på nu, så det är uteslutet. 

Håller tummarna för att det blir bättre till i morgon. Får ju besök och då måste jag vara fit for fight ;)



Nu blir det veckans avsnitt av Paradise ♥ sen sova några timmar tills Jörgen ringer och ska hämtas. Erbjöd mig att vara chaufför ikväll åt han och hans bror så Lisbeth kunde ta ett glas vin. Ja, ibland är jag kanske för snäll. Men man lever bara en gång och då ska man behandla andra, som man själv vill bli behandlad.

Nu blire sänga,
GO' NATT.

Taaadaaa!


DÅ VAR DET GJORT!

Klippning av lugg - Resultat

 
 

Färgen tar kraft





FÖRE - EFTER


 

Så, vad tycker ni?

Sista dagen som dum.


Nu är det bara 30 minuter kvar!
Jag har inte fått mitt förskott på lönen än, men jag hoppas att det dyker upp under förmiddagen. Annars blir det en liten pinsam situation. Men det löser sig på något sätt!

Nu ska jag borsta gaddarna och bege mig mot Horten och Bikini.
Bjuder på massa bilder ikväll, så håll ut! :)

Hej så länge!

The day before tomorrow...



Shit alltså! Imorn är det redan fredag och då är det dags... Jag ser fram emot det samtidigt som jag är i valet och kvalet om jag ska göra det eller inte. Får prata med Charlotte och se vad hon tycker helt enkelt. Det bli nog bäst så!

Nu ska jag ta med mig Donna till sängen och gosa massor med henne.. Tror hon har ont i öronen. Hon har dom liksom rätt ut åt sidorna, och när jag ska känna på dom så biter hon mig. Tycker så synd om henne. Blir hon inte bättre får det bli ett besök till veterinären under helgen...






Havets vågor, sakta rullar in. Och jag känner, sommaren är min!




  

Efter en varm och härlig vår dag så kan jag inte låta bli att nynna på massa sommar låtar. Det får mig att tänka tillbaks på alla skolavslutningar, när man stod där framme i kyrkan/aulan och sjöng. Det var tider det! Gamla tider!

När jag och Silje kom tillbaka från Larvik åkte vi ner till hamnen på Teie och njöt av det underbara vädret, och självklart åkte kamerorna fram. Det är alltid lika roligt!!

 




Streeeeeeess!


Fan också!!!
Hade ställt klockan på halv åtta, men vaknade istället en timma senare. Det är så typiskt.
Har nog aldrig gjort mig klar på så kort tid tror jag. Silje kommer snart och vi ska åka till Larvik en sväng. Erik (han som slutade hos oss på Clas) öppnar nämligen sin egen Clas idag, så vi ska dit och överraska och gratulera honom.

Nej, borsta gaddarna, packa produkter och hänga tvätt nu på 5 minuter... Det hinner jag!

Ha en bra dag allihop!


Middag på My Café


 

 


Ja, efter jobbet idag så tog jag och Silje en liten spontan middag på My Café och som vanligt
när det handlar om thai/kina mat så åt jag stekta nudlar med kyckling.



Inte långt kvar nu..


Vid den här tiden på fredag, ja då händer det! :)



Idag är det jobb som står på schemat.. Jag kan inte få sagt det nog många gånger, men det är verkligen så underbart att jobba kvällen! Ser fram emot lördagen också, då är det dream team gänget som styr butiken; jag, Elisabeth, Silje, Anita och Henning, det är digg ass!

Förhoppningsvis får jag besök på lördag också!
Och får jag det så kommer det bli den bästa lördagen ever!  ♥

Ni får ha en bra dag allihop, nu måste jag kila!
Puss och kram! ♥




Roland.


Det är många som är nyfikna på vad det är jag ska göra på Bikini på fredag, men jag tänker faktiskt vara lite jobbig och inte berätta något :) Det får bli en överraskning helt enkelt. Så ni får hålla ut och kolla in bloggen på fredag, då kommer jag lägga ut massa bilder! :)


Så länge bjuder jag på min galna sida, ni kan kalla den Roland.


Coola grabbar ass!






En halv miljon


Sitter och lusläser Applause.
Jag vill också ha en utbetald månads bonus på 523 367!!


Dagen D


Åkte aldrig in till Bikini idag, Anita skulle jobba. Men hon ringde dit och bokade tid till oss båda två så på fredag förmiddag smäller det! :) Längtar som bara den! Det ska bli digg ass!


(tänkte lägga upp en bild här, men blogg.se är inte på humör för tillfället)

Girlpower!


Tjejer är helt klart bäst!!

Vi kom av Titanic först. I alla fall skulle vi och våra barn det, enligt alla regler.
♥ Vi kan skrämma våra chefer med mystiska gynekolog problem ursäkter.
♥ Taxibilar stannar för oss.
♥ Vi ser inte ut som grodor i en mixer när vi dansar.
♥ Vi behöver inte fjärta för att roa oss.
♥ Om vi glömmer att raka oss är det ingen som behöver få veta.
♥ Vi gratulerar vår kollega utan att någonsin röra hennes rumpa.
♥ Vi behöver aldrig gräva i byxorna för att försäkra oss om att allt är kvar.
♥ Vi har förmåga att kunna klä oss själva.
♥ Vi kan prata med det motsatta könet utan att vara tvugna att föreställa oss dem nakna.
♥ OM vi gifter oss med någon som är 20 år yngre, så är vi i alla fall medvetna om att vi uppfattas som idioter.
♥ Vi kommer aldrig ångra att vi tagit hål i öronen.
♥ Det är stunder då choklad verkligen kan lösa alla ens problem.
♥ Vi kan fälla kommentarer om hur otroligt dumma män är utan problem i deras närvaro - de lyssnar ju ändå inte.


Bikini


Idag har jag inte gjort något som helst vettigt, bara legat på soffan och slappat! Det enda jag har ansträngt mig med är att laga mat och hänga upp tvätt. Sen nu ikväll har jag varit och ätit kebab med Anita. Det var digg, men nu ligger jag här i soffan igen och kan knappt röra mig. Jag är proppmätt!!!! 


Imorgon ska jag hämta upp Anita klockan 10.00, då ska vi åka till Bikini och prata med Charlotte om den kommande förändringen :) Det ska bli jätte spännande!! Är verkligen helt säker på att det kommer bli jätte bra! :) 


 Åhh vad jag är laddad!!!

Härliga söndag!




Ligger i soffan helt utslagen efter gårdagen!

Planen!


Var så trött igår när jag kom hem så jag glömde helt bort att presentera mina planer, mål och drömmar.
Men här kommer dem!

I september är det dags för seminariet, det är då alla duktiga konsulter och Sales Directors presenteras och de får sina diamantringar, resor, bilar och andra fina priser. Efter varje seminarie så har jag bestämt mig för att nästa år ska jag också gå upp på scenen och få en diamantring. Ingenting känns omöjligt! Men när man kommer hem igen och återgår till vardagen så tappar jag fokus..


Jag vet inte hur många gånger jag har bestämt mig, men har det blivit någon ring? Nej! Och jag har ingen annan att skylla på än mig själv. Jag vet vad lätt det är att lyckas när jag bara kommer igång att jobba.. och det har jag gjort nu!!!

Det är ett kvartal kvar till seminariet och det ska bli mitt bästa kvartal ever!

Kvartal mål:
♥ Dela med mig av jobbet till minst tre stycken, (allt blir mycket roligare när man har någon att jobba med!) Plus att jag får ha röd kavaj istället för den svarta!
♥ Bli stjärnkonsult, dvs att jag har ett inköp på minst 18 375 kronor på tre månader.

Del mål:
♥ Ha minst två klasser i veckan.
♥ Återförsäljning till gamla kunder, minst 2000 kr veckan.
♥ Ha ett vår/sommar öppethus i slutet av maj.
♥ Hålla minst fyra intervjuer varje månad.

Skulle vara så kul om jag hade en power partner!
Janni, vill du??? :)





Sleeping well?



Idag hade jag lovat mig själv att sova tills jag vaknade. Yes! Vaknade klockan fyra av att grannarna var igång igen!! Fan va trött jag blir! Men den här gången blev det tyst vid fem, så det var bara att somna om efter det..

På planeringen idag står det STÄDA-TVÄTTA-DISKA och jag längtar faktiskt att få göra ett riktigt ryck! Det måste vara solen som ger mig så mycket energi. Härligt!

Jag diggar dig.



Jag älskar Så ska det låta!!!!

Jag, strippa?



Det är skrämmande vad det finns för folk ute på nätet!!
Som idag, då blev jag erbjuden 1o.ooo kronor för att strippa i camen. Hallå liksom? Vad fan skulle jag göra det för?? Nog för att jag har jävligt dålig ekonomi om dagen, men jag skulle aldrig blotta mig för pengar, inte annars heller för den delen!



Imorn var det tänkt att jag skulle jobba, men jag slipper det!!! Fan va gött! Jag ska sova tills jag vaknar (ingen klocka imorn) sen ska jag göra ett ordentligt ryck i lägenheten. Det ser ut som någon har släppt en atombomb här.. Kanske tar några för och efter bilder... Så håll utkik :)

Imorn kväll blir det fest också. Det var ju tänkt att det skulle bli en fest med 80-tals tema, men det är ingen som kommer (alla svenskar är ju så tråkiga) så det blir bara fånigt att ha något tema. Istället tar vi en vanlig fest med grillning. Kan nog blir rikigt bra det med!


Party party!





Blir grymt party sugen nu...
Nej, jobbet var det jag!
Hej hej

Ett steg i rätt riktning!


Jag skrev tidigare i veckan att jag hade en plan om hur jag skulle lyckas. Nu har jag börjat jobba efter den planen, (applåder til mig) tack tack! Det är inte så många gånger som jag faktiskt har arbetat efter planen, men det har jag gjort nu! Jag är verkligen stolt över mig själv. Nu gäller det att  följa planen och inte sluta jobba.

"winner never quit, quitters never win"

Tänkte att jag skulle presentera min plan för er ikväll, kan vara kul att dela med sig av den och det ger mig samtidigt massor av motivation att jobba. Jag vill ju inte misslyckas när jag vet att så många vet om min plan :)

Ni får ha en bra dag allihop.
Massa kramar till er!



Gäääääsp, prosit, attjo!


Vaknade av att klockan ringde 06.15 och det var en underbar känsla att bara kunna stänga av den och somna om. Jag brukar göra så ibland när jag vet att jag kan somna om, men det jobbiga med sådana dagar är att man inte alls är lika trött då som om man var tvungen att gå upp..

Idag jobbar jag 13.00-20.00. Ska bli skönt med ett kvällskift känner jag, jag behövde verkligen det nu. Har vart så hängig den här veckan, tror det är en lite förkylning som smyger sig på.. Får hålla tummarna att det inte är så illa.


Jag har verkligen blivit förälskad. Ja det är sant. Jag kan inte sluta lyssna på den här låten. Den har gått på repeat hela förmiddagen, tror att grannarna börjar tröttna snart. Men det kan dom bara ha! ;)



Tusen frågor


Sitter och pratar med Jos på msn nu. Stackarn, hon har nog svarat på flera hundra frågor :D Fingrarna löper marathon över tangenterna här! Men jag tycker det är så himla intressant och jag vill veta allt! 

Påsken i bilder..


Her kommer litt bilder fra påsken. Hadde ikke kamera mitt med meg så mye, men det blev noen bilder hvertfall ;)

  
   
  


tusen takk allesammen for en toppen helg!
er veldig glad i dere.

ass!


Han er jævlig digg ass!
Tror jeg dæver ass!
Faan ass!



Nå er det masse prat i Filipstad igjen, digg ass! Skjønner bare ikke hvor folk får alt ifra.. Blir bare så dritt lei av alt sammen, orker faan ikke dra dit lenger. Går jo ikke an å gå ut døra engang før folk begynner å snakke. Er jævlig gla at jeg ikke bor der ass! Møkka sted!

Jag har en plan!


Jag har en jätte bra plan för hur jag ska lyckas med mina mål.. och nu jävlar kör jag på! Spelar ingen roll hur stora hindren är som jag möter på min väg, jag ska lyckas! Är grymt taggad nu. Jag ska vara röd på seminariet i augusti, annars åkert jag inte dit!!
Klara färdiga gå!





Spaghetti ben


Idag ringde klockan halv sex, alldeles för tidigt för min smak men vad ska man göra?!

Det kom massa varor idag så vi började sju i hopp om att vi skulle klara att lägga ut allt innan öppning. jo men visst, det gick ju bra! eller inte. Det var fortfarande varor kvar när jag gick vid fyra.. Men man skulle kunna säga att det var verkligen inte den rätta dagen att få massa varor på. Anita försov sig, Gunnar och Andre var på kurs mellan 9-11, jag, Emma och Elisabeth var på kurs mellan 12-14. Dessutom har det vart massa kunder idag! Typiskt att det är som mest tryck i butiken när man har som mest att göra.

Sitter nu i soffan med ben som är som spaghetti och en rygg som skriker av smärta! Måste verkligen få gjort något med det här snart, men som Silje sa när vi pratade om vad jag skulle lägga skattepengarna på (ny bil eller operation): "Din bil lägger nog av fortare än din rygg" och det är helt korrekt! :) 



 

Sanningens ögonblick



Programledaren frågar pappan "Trodde du sådana saker om din dotter?"
Pappan: "ja jag har ju känt henne i 23år"
Dottern svarar: "haha jag är ju 25 då.. "

Haha trodde jag skulle dö av skratt.



Nu ska jag kila iväg till affären innan CSI början. :) Är riktigt seg idag, så det blir lite mat sen soffan resten av kvällen. Digg ass! :)

On the road again






Nu kör vi!

Lunch


I skrivande stund sitter jag på jobbet, jag har precis ätit min lunch (självplocks sallad, vatten och en liten kinder choklad). Har egentligen inte råd att köpa lunch nu med min ekonomi, men jag har heller ingen mat att göra matlåda av eftersom mitt kylskåp har gått sönder. Så vad gör man? 

Efter jobbet idag bär det av mot Filipstad.. Skönt att vi slutar 16.00, då kommer vi iväg någorlunda i tid. Vi ska försöka hinna med 16.30 båten, det kan bli tajt men vi gör ett försök!

Nej jobb nu, men vi ses i dimman ikväll gott folk. :)
Puss på er!




Godmorgon!


Idag känner jag att det är en riktigt god morgon. Härligt!

Somnade väldigt sent i natt, eller ska jag kanske säga i morse? Vet inte vad det var men jag kunde inte somna, jag var inge trött. Men när klockan ringde i morse, ja var jag trött!

Snart kommer Silje hit och då bär det av mot jobbet.

( detta skulle egentligen publicerats i morse, men mitt internet ballade ur. )

Samma språk


Tack Janni för den fina bloggen!

Du vet precis vad jag vill ha :) Även om jag inte förstår någonting av bloggdesign så skulle man kunna säga att vi pratar samma språk!

Kolla på den då, den är såååååå fin! hihi

Skönhet, till vilket pris?


Jag hörde en reklam på radion som fick mig att hajja till. Det handlade om kosmetika och om produkter som var testade på djur. Är utseendet verkligen så viktigt att vi accepterar att djur får lida för vår skull??

   


Efter att ha sett dessa bilder, som jag hittade här, så är jag glad och otroligt stolt över att jag använder produkter från Mary Kay!   

Använder du djurtestade produkter?
Kolla in listan själv vettja! :)

Kattbajs


Donna har precis varit i lådan så nu luktar det kattbajs i hela lägenheten. härligt  Det hjälper inte att man slänger bort bajset direkt, lukten ligger kvar som en dimma i flera minuter även om fönstren står på glänt. Får hålla mig för näsan så länge!


Jag pratade med Janni igår så hon ska pyssla om min blogg idag :) TACK! Tänkte ta några nya kort som hon kan bygga in i headern, vet bara vad jag vill ha för bilder. Men det blir väl några egopics som vanligt. Haha. Bäst att ta en dusch och slänga på sig lite makeup innan fotograferingen börjar. 


På återseende!
 

Skärtorsdag


Nu är påskhelgen igång.
Hade tänkt gå igenom förrådet idag och rensa mina flyttlådor men när jag vaknade hade jag verkligen ingen ork eller lust. Istället la jag mig i soffan, åt choklad och läste massa roliga bloggar. Det var otroligt skönt!

Hoppas på mer krafter imorgon. Det hade varit så kul att få det riktigt fint i lägenheten. 



 
Tänkte att jag skulle höra med Janni om hon har lust att pyssla lite med min blogg igen ^^ Har börjat tröttna på den jag har nu. Skulle vilja ha något ljusare nu när våren är här och sommaren närmar sig.
Det bästa hade ju varit om jag kunde fixa bloggen själv, men nu är jag helt värdelös på det så jag överlämnar hellre jobbet till en som kan och är duktig på det! Kolla in hennes designer vettja! :)

Nostalgi



MGP junior var något jag älskade när jag var yngre, visst jag tycker
det är roligt att se nu också, men förut var jag helt galen i det.
Pappa spelade in allt, varenda år,
så att jag kunde kolla på det om och om igen. 
Och vad jag vet så ligger banden uppe på vinden i tryggt förvar än.

Jag kommer så väl ihåg ett år, när denna låten var med. Jag satt
klistrad framför videon och spolade tillbaka
för att se bidraget igen och igen.
Jag kan ju erkänna att jag tycker att grabben är lika cool
nu som jag tyckte att han var då.

Om du lämnade mig nu






If I'm ugly, then so are you.


Då har man spenderat 21 minuter i solariet. Det var underbart!!
Får hålla igen lite på solningen nu den här månaden med tanke på ekonomin, men idag kände jag för att lyxa till det lite. Det är ju trots allt påsk :)

Är ledig nu i två dagar och jag tänkte ta tillfället i akt att gå igenom alla flyttlådor som jag har i förrådet och göra det snyggt i lägenheten, på riktigt, inte bara städa och byta plats på allt "skrot" som jag brukar göra. Nej nu ska det göras fint ordentligt!




Avundsjuka är konsten att räkna andras
glädjeämnen istället för sina egna.

Pelles verksted


Jag har precis haft besök av en kylskåpsreparatör från Pelles verksted och det visade sig att kylskåpet är helt kaputt (något jag själv har konstaterat för länge sen). Jag hinner ju självklart inte få något nytt kylskåp innan påsk.. Typiskt att det är plusgrader dygnet runt nu, annars hade det vart perfekt att ställa ut maten på verandan..

Men men, jag får helt enkelt göra det bästa av situationen! Det blir ju inte bättre av att jag går och deppar.
Vilken bra inställning jag har till allt nu förtiden, härligt!

Kyrkråtta



Nu har jag två val.. Det ena är att deppa, gräva ner mig och slänga sandhögen över mig. Eller det andra, att leva simpelt och billigt och boka massa klasser och försörja mig på dom..


Jag väljer det sista! Nu kör vi!





Allt ont har något gott med sig sägs det.

Single Ladies






Brun og blid







Hämnden är ljuv


Inatt har mina kära grannar haft fest igen.
Vet inte vad dom håller på med på sina fester, men man skulle kunna tro att dom ska slå världsrekord när det gäller att spela så högt som möjligt med så mycket bas som det bara går.

Klockan fyra blev det tyst.

Som en boll kommer jag tillbaks till dig



Bollar med tankarna fram och tillbaka, eller tankarna bollar med mig rättare sagt.
Försöker slå bort dom så gott jag kan, men det går inget vidare.
Jag vill bara leva livet fritt, utan regler och riktlinjer.
Varför kan jag inte bara få göra det??



På lördag är det som sagt dags för hemresa. Det lutar åt utgång i stan, har pratat med en del folk som också ska ut så jag ser ingen anledning att dra till Karlstad. Så Jenny, jag hoppas att vi ses i vimlet! :)
Det är mycket jag vill göra i helgen, frågan är bara hur mycket jag hinner med.. Det återstår att se. Skulle vara undebrart skönt med en ridtur iaf! Har inte ridit på jag vet inte hur länge!! Tänk vad underbart att bara hoppa upp på hästryggen och skritta en lång sväng i skogen - det är livet!




My life would suck..


Har haft en period med dålig självkänsla, ingen matlust, huvudvärk och mitt humör har varit som en berg-och-dal bana.. Matintaget har inte varit speciellt stort och tankarna bara snurrar i huvudet på mig.
Jag orkar inte med detta längre så jag hoppas att det går över snart.

Nu är det måndag igen och jag välkomnar denna vecka med öppna armar. Har inte direkt några stora planer, jobbar mån-ons + lördag. Skönt med kvällskiftet, speciellt på onsdag när vi stänger klockan 18.00 men vi får betalt till klockan 20.00. Inga fel det inte. Sen på lördag jobbar vi med 300% tillägg. Me like! Till helgen drar vi till Filipstad också, ska bli skönt att komma hem igen.. Som det ser ut så droppar vi Sälen. Men partaj blir det ändå. Parkhallen eller Karlstad, ja det märks!

Pappa hjälpte mig med deklarationen i helgen, eller selvangivelsen som det så fint heter. Går allt som det ska så får jag tillbaka runt 50.000 NOK i slutet av juni. Det ser jag fram emot! Det blir iaf minst 21.000, och det är inga fel det heller! ;)
Inkomsten i juni blir med andra ord stor. Skatten, feriepengar och lön. Ska man leva som en prinsessa då, eller spara? Jag röstar på det första! Spara vet vi ju alla att jag är värdelös på!



Nej, man kanske skulle försöka hitta något i matväg..
Knäckebröd och saft kanske? Ja det får det bli.

Ha en bra dag allihop. Saknar er där hemma! ♥

barnen i afrika


"Tänk på barnen i Afrika!"
Det får man höra så fort man inte äter upp maten, när man slänger minsta lilla grej..

Jag har precis tömt kylskåpet på alla grejer och ja, jag har slängt det. Det är bara några få grejer som inte har blivit förstörda och dom får bo utomhus i natt..


Håller tummarna för att jag hinner få ett nytt kylskåp innan påsk!

busunge





neg



mitt kylskåp har pajat



babbel


Hej på er!
Hoppas ni har haft en trevlig helg så här långt! :)

Jag har jobbat idag. Kvällen kommer spenderas hemma i soffan. Är hur trött som helst! Vet inte vad det är, men jag har så svårt att sova på nätterna. Ska bli skönt att jobba eftermiddag nästa vecka, då finns det möjlighet att sova lite längre på morgonen iaf..

(förlåt för ett otroligt tråkigt inlägg)

Nu ska jag se på Robinson!
Hej så länge!

jobb jobb jobb


Tänk vad arbetskamrater kan göra! Var hur trött som helst i morse, men så fort jag kom till jobbet fick jag hur mycket energi som helst$ tack vare mina underbara kollegor som alltid är glada och sprider massa energi! Tycker om er! ♥
Hade jag inte haft dom kollegorna som jag har hade jag aldrig klarat av att jobba så mycket som jag gör. Som nu framöver har jag fyra helger med jobb. Skulle egentligen bara ha jobbat nu i helgen och den 25:e, men nästa helg så är det tre gånger så bra betalt så då måste jag ju bara jobba :) Sen den 18:e så var det ingen annan som kunde så då var jag tvungen... Inget vidare kul med tanke på att min fest är på kvällen. Men det får bara gå.


Nu ska jag laga lite mat. Jörgen kommer snart så vi ska äta lite.

Hej så länge!


Grattis med dagen gamla ;)


"Gratulerer så mye med dagen Mikaela,
håper du får en kjempe fin bursdag,
og det blir garantert ett bra kalas!
Utrolig glad i deg gumman! ;) "


Så stog det i tönsbergs blad idag, det var Silje som hade fixat en födelsedags uppvaktning till mig. Så himla gulligt gjort, jag blev jätte glad. Så tack än en gång Silje! :)

Har fått ett silver armband av Anita och Martin också. Det var verkligen jätte fint! ♥




Dagen idag har vart väldigt bra. Lite segt att jobba kväll bara, men det var behövligt med en sovmorgon i morse kände jag så då får man stå ut med en seg kväll :) Nu ska jag slänga i mig lite mat, Silje kommer snart förbi en sväng.. Det gillar vi!

Innan jag går vill jag passa på att tacka alla som har grattat mig idag, ni är underbara!
Puss på er!

Tack Adde.


Fick precis en present på facebook av Adde! :)


Love, love, love.


Solen skiner, sockerkakan står i ugnen, lägenheten är nystädad, tvätten hänger på tork och tvättmaskinen går. Det har verkligen varit en toppen morgon så här långt. Hoppas bara att kvällen blir lika bra! Imorgon kommer pappa och Christel hit, ska bli skönt med lite sällskap och förhoppningsvis har dom med sig en del paket:)

Nu ska jag äta en god födelsedags frukost/lunch, innan det bär av till jobbet.
Puss och kram på er! 


PS. Du gör mig lycklig!


April april din dumma sill



Tänk, nu är det redan 1 april och vad jag vet så har jag inte blivit lurad idag, peppar.. peppar! Jag har heller inte lurat någon. Vet inte riktigt vad man ska luras om, ingen går ju på något idag ändå så det känns ganska meningslöst.

Dagen idag har vart underbar på många sätt... Det tackar vi för!
Men dagen imorn kommer bli ännu bättre, hoppas jag på iaf! Den kan ju inte bli så mycket bättre när den startar med en sovmorgon. Sånt gillar vi! Måste bara gå upp någorlunda i tid så att jag hinner baka imorn, tänkte jag skulle ha med mig något gott till jobbet eftersom jag fyller år. Hann inte baka något idag, så imorn gäller det! :)

Nu ska jag ta vara på de sista timmarna som 21 åring.
Vad jag ska göra? Ja, det har jag ingen aning om!

Puss på er!


RSS 2.0