Shopping


Så, då var man hemkommen från en shopping runda i Karlstad.
Det var inte alls så mycket folk som jag hade trott att det skulle vara - SKÖNT!

När vi kom till Karlstad så tappade jag shopping suget så det blev mest nödvändiga saker som inhandlades, vilket i och för sig är bra! När man är på riktigt shopping humör är det lätt att man kommer hem med massa saker, som man egenligen inte vill ha.. Jag är så i alla fall!

Det fick bli en snöskyffel och en sop borste, så vi kan få bort snön från trappan och infarten. Fick låna pappas snöskyffel i helgen, annars hade vi aldrig kommit ut med bilen :)
Köpte även lite nya sängkläder så att bägge täckena matchar. Plockade även med lite extra örngott så att alla kuddar blir lika :)

Fick även med mig tre Johan Falk filmer hem, så med dom tre och Greys Anatomy boxen så har jag något att göra tills Daniel kommer hem på onsdag :)

Lika bra att börja med en gång!
Puss och kram

Överstökat


Nu är det några dagar sen jag skrev, det har vart fullt upp de senaste dagarna så det är anledningen.

Julen är nu över för denna gång, och skönt är väl det! Allt flängande hit och dit, julmat, julmusik.. ja det blir lite jobbigt i längden!

Idag ska jag och Sanna åka till Karlstad en sväng och shoppa lite. Vet inte om det är så jätte smart med tanke på att alla andra säkert också är ute och shoppar. Men men, det är bara att sätta ut armbågarna och försöka ta sig fram bland folkmassorna :)


Mysigt


Har haft en riktigt mysig julafton.
Är väldigt nöjd med alla klappar, både dom jag gav och fick!


Har precis kommit hem från Nordmark nu, så det dröjer inte förrän det är dags att lägga sig. Det blir att sova på soffan i natt, elementet i sovrummet har pajat så det är jäääättte kallt där inne.. Brrrrrr! Men det kommer bli jätte mysigt i soffan, kaminen är tänd och vi ska kolla på Greys Anatomy (som jag fick av Daniel i julklapp ♥)


Godnatt och sov gott!
Puss och kram

Tidelibom


Tänk att man kan ha så söta ungar!
Resan igår var lite kaos artad om man säger så, iaf till att börja med. Gustav var det inge problem med, han somnade på en gång men de andra tre skrek i kör och ville inte alls åka bil! Jag kände mig jätte elak! Efter ca 1 timme somnade dom andra tre och det blev en fridfull resa hemåt :)

Direkt när jag kom fram så packade jag ur bilen och åkte upp till daniels morföräldrar och åt mat och firade jul med honom och hans släkt. Det var jätte mysigt!!



Nu sitter vi och väntar på Daniels föräldrar och syster med barn.
Dom kommer snart hit och vi ska äta en julfrukost tillsammans och byta lite paket :)


Hoppas ni får en fin jul tillsammans med nära och kära!
Puss och god jul!

Sista natten..


Snyft..
I natt är det sista natten med Douglas och Gustav för imorn ska dom till sitt nya hem. Även om jag vet att dom kommer få det huuuur bra som helst där så känns det ändå jätte jobbigt. Dom är ju mina små barn!

Kommer sakna dom jätte mycket! :(

Bild 1, Gustav. Bild 2, Douglas.



Dom är mina små guldklimpar!

 


Upp med tuppen


Usch alltså, imorn är det dags för tidigt skift igen.. Inte nog med det så börjar vi en timme tidigare för att det kommer så mycket varor. Med andra ord så måste jag gå upp halv sex, vilket är aaaaaallt för tidigt! zzZZZzzzzZZzzZZzz Fast vi slutar också en timme tidigare och det gör ju absolut ingenting! :)


Tänkte jag skulle ta en dusch nu och prova de nya spaprodukterna som jag fick hem igår. Beställde fyra set, men har packat in tre av dem som julklappar :) (kan ju inte behålla alla godsaker för mig själv).. Dom doftade åtminstone ljuvligt och kvalitén vet jag ju att det inte är något fel på, men det ska bli spännande iaf!

Nej, duschen nu sen sängen så jag orkar upp med tuppen imorn.
Godnatt!


Brittany Murphy


Hon är nog en av de snyggaste kändisarna alltså - enligt mig iaf!
Blev helt chockad när jag läste på aftonbladet.se att hon har dött!

Fan va alla dör hela tiden!! :(




Jag vill också vara blond och ha bruna ögon!!


Snart så..


Nu är det inte många dagar kvar till hemfärd mot Värmland. Jag längtar!

Ska bli spännande att se hur det går att köra med alla bebisar.. Förra gången var dom ju så små så då fattade dom inte så mycket. Det blir nog värre den här gången! Har iaf fått låna en liten hundbur av Roger på jobbet så barnen får vara i den under resan.. Donna får ju helt panik i bur så hon får självklart vara lös! ;)

Det löser sig alltid..


Nu ska jag slänga på lite smink i fejjan, jobbet kallar om inte allt för länge! :)
Ciao

En fridfull jul?


Julen ska liksom vara så himla lugn och fridfull - jo tjena!
Det är ju enbart stress! Det börjar med att man ska hitta julklappar till alla, sen ska man träffa alla för att kunna ge bort julklapparna. Sen ska man hinna hälsa på alla släktingar runt om för att önska god jul..

När ska man hinna med att ta det lugnt?

Förmodligen kommer min jul se ut så här:
23 dec: Åker hem till Filipstad och vidare upp till svartsången där det är julmiddag hos Daniels morföräldrar, passar även på att lämna Douglas och Gustav där..
24 dec: Daniels föräldrar och syster med barn kommer och äter julfrukost hos oss. Sen ska jag köra mamma till mormor i Hällefors där hon ska fira jul. Jag stannar där i någon timme innan jag åker vidare till stan igen och äter mat med pappa, faster och deras moster.. Sen på kvällen åker vi till Nordmark och byter klappar och äter ännu mer mat.. Kommer säkert decka i Davids säng i år igen! haha..

Pjuuhh, blir stressad bara jag tänker på det!
Men i mellandagarna blir det förhoppningvis lite lugnare.
Det enda som är planerat är ett besök hos Corre i salongen och att Dennis ska lämnas bort. Sen kommer det självklart bli utgång i parken också med de bästa! ♥


Nej, nu ska jag ta och svara på lite produkt frågor som jag har fått på mailen. Alltid lika kul att kunna hjälpa till!


Hoppas ni får en fortsatt fin helg!
Puss




PARTAJ!!


Fan va roligt alltså!
Är super laddad för fest ikväll. Det trodde jag aldrig efter 12 dagar på jobbet. Men jag har hur mycket energi som helst i kroppen och jag är helt säker på att det kommer bli en toppen kväll! 

Jag slutar inte förrän nio, men de flesta åker hem till mig tidigare och börjar festandet så när jag kommer hem är lägenheten full av härliga, roliga och fulla människor. Underbart! ♥

Jag vill hem NUUUUUU!!!!


Snöstorm


Det är rena snöstormen ute.
Det är riktigt kallt och snön blåser åt alla håll. :)


Skönt att jag jobbar sent imorn så jag slipper gå upp tidigt för att borsta av och skrapa rutorna på bilen! Nej, dags att krypa till kojs kanske...
Godnatt.



Saknar dig Daniel ♥


bOObs


Att ha stora bröst är inget jag direkt skryter av.
Jag tycker mest att det är jobbigt - dom är i vägen, det är tungt, det är svårt att hitta snygga, sköna BH'ar som inte kostar skjortan.. Dessutom har jag i alla år vart "mickis med brösten".

Ett exempel:
Innan jag hade mött David - min halvbror, så frågade han mamma vem jag var. Hon svarade typ: Mikaela, hon är 21 år och kallas Mickis. Då svarade David: "jaha, mickis med brösten!"
Det känns inte så där jätte kul direkt, men vad ska man göra?
Visst, jag bryr mig inte så mycket nu längre, men det var grymt jobbigt i högstadiet..

Nu när det har blivit mer vanligt med stora bröst - tack vare silikon - så smälter jag in mycket mer :) och nu reagerar inte folk längre på att man har stora bröst, mer på att dom är äkta!




Det finns dock EN fördel med att ha stora bröst:

 


Inte en vinter till!


Jag tänker aldrig mer gå med vanliga skor på vintern.
Det finns inget värre än att bli blöt och frysa om fötterna.. Usch!


Men att hitta ett par varma, snygga och sköna vinterskor är lättare sagt än gjort. Det har åtminstone vart det förut, men tydligen inte i år!!

Hittade nämligen dom här skorna/stövlarna när jag och Anita var på julklapps shopping, och jag älskar dom!!!




Så med nya vinterjackan och skorna
så är jag redo för vinterns kalla dagar.
bring it on bara!



JAAAAAAAAAA!!!


Fan va glad jag är alltså!!
Pratade med Daniel nyss, och han är på väg hit!! ♥

Trodde inte att vi skulle ses något innan jul, men så visade det sig att han fick en körning till Norge och det är ju toppen!! Nu vill jag bara hem och mysa massor!!!!

Får hålla tummarna för att de tre sista timmarna på jobbet går fort.... :)

ÄLSKAR DIG DANIEL!!!


Happy






Vaknade upp i morse med ett leende på läpparna och
den enda känslan jag hade var - lycka -



Tagen tar.


Gud va härliga dom är!
Sitter i soffan nu och skrattar åt barnen. Dom leker tagen tar :) Men jag tror inte dom har några speciella regler för alla jagar alla!! haha. Dom springer runt här fram och tillbaka, upp och ner och är helt galna!

Hade jag haft batteri i kameran så hade jag filmat..
Men det får bli en annan gång, nu ska jag lägga mig.


GODNATT!


Mycket konstigt.


Skrev ju tidigare idag att jag inte hade någon motivation att jobba..
Men nu sitter jag här på jobbet och har lunch, och motivationen är på topp!! Det måste bero på de underbara kollegorna man har och att det än så länge (peppar, peppar) inte har varit några griniga och jobbiga kunder. För tro mig, vi har många av dom på Clas Ohlson!!


Har förresten tappat bort mitt kort som gör att jag kommer in på jobbet. Jag har letat ööööveraaaaallt, men det är helt borta :( I lördags var jag tvungen att åka till Roger och hämta hans kort..

Får hoppas att mitt dyker upp någonstans, någongång. :)


Nu kallar jobbet igen!
Ciao!



Motivation


Usch, jag är helt slut i kroppen. Orkar ingenting. Vill bara sova.
Motivationen till att jobba den här veckan är lika med noll.
Men det är väl bara att bita ihop och köra på antar jag...


Måndag: 13-21
Tisdag: 13-21
Onsdag: 13-21
Torsdag: 17-24
Fredag: 13-21
Lördag: ledig
Söndag: 12-18


Visst, det kommer bli en jävligt bra lön i januari,
men pengar är faktiskt inte allt..


En sak är säker, det ska bli oerhört skönt att komma hem till jul och bara ta det lugnt.. Jag kommer verkligen att behöva det!!



Nej, dags att göra sig klar för jobbet då..
Hej så länge!


Mamma


Har precis pratat med mamma.
Vi kommer alltid in på alla dom åren som vi aldrig fick uppleva tillsammans... Allt som vi har gått miste om, som vi aldrig kommer få uppleva. Saker som skolavslutningar, födelsedagar, julaftnar, balen, studenten, ja nästan hela min gymnasietid.
Det blir alltid väldigt känslosamt och samtalen slutar alltid med att vi gråter.


Det är oerhört skönt att kunna ha en relation till mamma igen, efter allt som har hänt genom åren. Även om det inte är en mor-dotter relation, så har vi ändå en relation. ♥


Älskar dig mamma.

Dags för en ny.


Nu är året snart slut så jag har precis klickat hem en ny almanacka.

Den blev lite roligare i år eftersom dom har fixat med nya designer och nytt för i år är också att man kan fylla i alla kompisars födelsedagar så att det står färdigt i almanackan. Det är ju skit bra!


Jag valde samma design som den svarta, 
men med rosa bakgrund så klart! ;)







Jobb, jobb, jobb....


Snart är det dags att dra till jobbet, igen!
Känner att det hade vart skönt med en ledig dag,
men det får helt enkelt vänta till nästa lördag.

Hade sett fram emot en ordentlig sovmorgon idag, men det fick jag självklart inte. Halv sju var ungarna igång och härjade! Tänk att det kan vara så mycket energi i dom små kropparna - helt otroligt! Dom påminner lite om små ponnier som släpps på sommarbete för första gången! :)



Har inte så mycket att berätta egentligen.
Det händer inte så mycket i mitt liv om man säger så, haha.
Konstigt när jag bara jobbar hela tiden!



När ska det ta slut??


Daniel ringde förut och berättade att vi har haft inbrott i huset, som tur var så hade dom inte tagit något..
Men ändå, jag blir så himla trött! 


Vad kommer härnäst??
Det verkar ju inte ta slut på eländigheterna...


7 månader



11 december idag, det betyder att jag och Daniel har varit tillsammans i 7 månader. :) Kan inte förstå att tiden går så fort, det känns som det var igår vi möttes första gången..

Jag brukar påminna honom ibland att vi är ihop, inte för det att han inte kommer ihåg det, men mer för att jag inte förstår det själv. Det är så otippat liksom! ;)

Nu ska jag sluta prata innan jag dumförklarar mig själv helt!! haha. 



Måste bara visa upp honom!
My man:




Puss, älskar dig! ♥


Rättvisans spår...



Jag vill börja med att tacka alla er som har kommenterat och visat att ni bryr er. Det betyder oerhört mycket! ♥
Det är många av er som undrar hur hon mår och vad som hänt sedan sist...
Så här kommer en liten uppdatering:


Jag har kontakt med henne varje dag, även om hon nästan inte kan prata pga stryptagen hon fick, så får jag åtminstone ett livstecken - och det är det viktigaste!! Han har inte gett sig på henne något mer, men han har skickat några sms och bett om förlåtelse och menar att dom kan väl iaf vara vänner... Hallå liksom??? Det värsta är nog att den inte har gjorts någon anmälan, något som jag tjatar om VARJE DAG! Men så länge hon inte vill, så finns det ingenting jag kan göra.. tyvärr...

Det som är så dumt med kvinnomisshandel är att det nästan aldrig blir någon anmälan. Då kan männen, om man nu kan kalla dem män, gå runt och vara stolta och i värsta fall fortsätta, om och om igen.


Det är det jag är mest rädd för, att det inte blir någon anmälan och att det sker igen och att hon inte kommer klara sig.. Var det då värt det, att inte göra någon anmälan?? NEJ!




Tack än en gång att ni finns!




Idag så!!!!


Löning idag och ny vinterjacka! ♥
Det blir den svarta från Peak ;)
UNDERBART att slippa frysa!


Ska försöka hitta lite mer julklappar också, och skor...
Anita följer med som socialt stöd också, det tackar jag för!
Finns inget värre än att shoppa själv. Usch!



Nej, måste ner och jobba nu.. Lunchen är slut!
Kram så länge!




Älsklingarna



Jag älskar dom mer och mer för varje dag!
Dom är verkligen helt underbara! ♥

  

    








Det kommer bli tufft att lämna bort dom små liven..

Douglas och Gustav ska till Daniels morfar
och Dennis ska till en tjej som heter Nathalie.
Alla tre kommer få det jätte bra, det vet jag!
Och jag har möjlighet att hälsa på dem också
så det känns jätte bra! :)

När det gäller Doris så har jag och Daniel tänkt behålla henne.






Gårdagens



Usch va hungrig jag är. Jag dör snart!
(Nej det gör jag inte, men det känns typ som det)


Igår var jag duktig och gjorde hemlagade hamburgare! Det ni! haha!
Visst det är inte så svårt, men om man tänker på mina kockegenskaper så blir det ganska avancerat!
Resultatet blev iaf väldigt bra och väldigt gott...







Nej, nu måste jag fixa något att äta....
Tjing!



Kissnödig


Jag har varit kissnödig konstant nu i två dygn..
Är rädd att jag har fått urinvägsinfektion!
Men min plan är att jag ska ignorera det, då går det nog över! :)


Annars är det bra med mig, bortsett från allt som hänt så klart.
Är grymt trött bara! Började sju idag, det kom så mycket varor och det samma gäller för morgondagen. Det är verkligen inte min grej att gå upp så tidigt!! Jag avskyr det. Men det bästa med att börja tidigt är ju att man slutar en timma tidigare, och det gillar jag!


Nu ska jag ta och laga lite mat.
Hoppas allt är bra med er!
Kram


Tänker på dig!

Jag vill bara hem.


Jag har varit helt borta i huvudet i dag.
Tankarna har snurrat runt som en orkan i hjärnan på mig.
Jag vill bara hem.


Jag har funderat över om jag ska berätta vad som hänt eller inte, här i bloggen och jag har faktiskt valt att göra det. Jag kommer dock inte nämna några namn.


Natt till söndag så blev en väldgt nära person till mig brutalt misshandlad av sitt ex i ett sovrum i centrala Filipstad. Att som kille ge sig på en tjej, är fruktansvärt fegt och ilskan inom mig bara växer och växer ju mer jag tänker på det.. Men det värsta av allt är att han hade flera kompisar i lägenheten som inte gjorde något för att stoppa misshandeln. Det enda hans ena kompis gjorde var att be henne hålla käften så att dom kunde koncentrera sig på det dom gjorde i vardagsrummet. Med andra ord så hörde dom hennes skrik på hjälp, men gjorde inget.


Idag har hon nästan inget hår kvar på huvudet, ett huvud som har massor med bulor och blåmärken efter hans skallningar och slag. Hennes hals bär märken efter hans händer som höll ett hårt grepp runt hennes strupe, i så långt tid att hon höll på att kvävas. Hennes armar och ben är fulla med blåmärken efter hennes kamp att komma loss..


Att sitta här, 30 mil bort, i ett annat land, är otroligt jobbigt just nu.
Jag vill bara hem.



Förlåt??




Skulle ett litet förlåt göra allt bra igen?




Fegt, jävligt fegt.



Nu är gränsen nådd!
Du har ingen rätt att göra så här!
Jag har sån jävla lust att polisanmäla dig, men det kan jag inte eftersom jag inte har sett någonting. Men jag vet att det jag har hört är sant och jag lovar dig att du inte kommer komma undan med det här!! 


Att göra något sådant här är fegt, jävligt fegt!
Du har hela tiden trott att jag inte gillar dig och det kan jag säga på en gång att det gör jag inte heller, jag hatar dig!






Jag vill bara hem nu, hem till dig och beskydda dig.
Jag älskar dig! ♥



Blandade känslor.


Shit, nu är det tomt här.
Pappa fick med sig tre sopsäckar fulla med kläder, gardiner, sängkläder och handdukar plus tre banankartonger fulla med grejer.


Det känns så himla konstigt allting.


Det är verkligen inte lång tid kvar nu!
39 dagar kvar på jobbet
57 dagar kvar totalt..
..innan flyttlasset går, på allvar, mot Sverige.

29 januari jobbar jag sista dagen, på Clas Ohlson, som har varit min arbetsplats de sista tre åren. Arbetskollegorna har blivit som en stor familj och det känns jobbigt att jag ska sluta, men samtidigt känns det såååå himla skönt!

Med andra ord så är det blandade känslor.




Bästa pappan ever!



Jag har världens bästa pappa!





 


Lördag


Idag är det lördag, och jag är ledig! UNDERBART!

Det känns extra skönt att vara ledig den här helgen eftersom det kommer bli en massa jobb framöver. Fr.om torsdag så har vi öppet till 21.00, varav en dag nattöppet, plus att vi har söndagsöppet dom två söndagarna som kommer... Så för min del blir det 12 dagar i streck på jobbet. Härligt. Men jag har valt det helt själv, så jag kan inte klaga...


Nu ska jag och pappa åka in till Tönsberg och köpa sopsäckar och lite annat smått och gott.
Hej så länge.




Förresten så är jag fortfarande lika besviken på gårdagens idol resultat!!



WHAT????



HUR KUNDE TOVE ÅKA UR IDOL????????

Jag fattar det inte. Det var ju Calle som skulle åka ut!
Tove och Erik skulle ju vara i final!! 



Fan också.


Nu går jag och lägger mig och imorn när jag vaknar vill jag inse att det bara var en dröm, okej?!

 


Bokat!



Då var det bokat och klart!
15-24 maj nästa år så ställer jag och Malin ut på Tönsbergmässan!

Gud va roligt det ska bli, längtar som bara den!!!
Vill ha maj NU!


Levande klätterstativ



Det är så underbart att komma hem till en gäng med ungar, som bara älskar en!
Så här såg det ut igår när jag kom hem:





Idag gick förresten Dennis och Gustav i lådan helt själva, utan min hjälp!! 
Så övning ger färdighet minsann ;)




Är det någon som är intresserad av en liten buse?
Dennis
och Doris är det som är kvar och som söker ett kärleksfullt hem!
( Jag ger inte bort dem till vem som helst. )


   


Dom är leverans klara om tre veckor!






Nu äntligen!


Kylan har kommit, luften är klar och månen lyser om nätterna!
Äntligen lite vinter och jul känsla!


Det ska bli så skönt sen när jag får min vinterjacka, då kan jag njuta ännu mer!! <3
Bara 7 dagar kvar till löning nu.... ;)




Till helgen kommer pappa hit också, då ska vi packa och greja för fullt. Flytten närmar sig med stormsteg så det är på tiden att göra ett ryck bland banankartongerna!


Men nu ska jag ta och fixa lite kvällsmat och göra mig klar för natten.
Puss på er!

Små och oskyldiga?


Okej, dom är jätte söta, men fy fan vilka ungar!!
Har haft fullt sjå (stavning?) nu i 20 minuter för att lära dom att kissa och bajsa i lådan och det är inte lätt!!

Det började med att Gustav kissade i ett hörn i vardagsrummet, då sprang jag med honom in till lådan. När jag sitter där och vaktar honom så hör jag hur Dennis börjar krafsa och springer då för att hämta honom för att göra samma sak. Under tiden som jag hämtar Dennis smyger Gustav ur lådan och går tillbaka till hörnet (utan att jag märker det) så när jag kommer tillbaka till lådan med Dennis så hör jag Gustav krafsar på nytt och denna gången var det dags för bajs. Sen när jag kommer tillbaka från lådan till hörnet så sitter både Doris och Douglas och kissar, super nöjda.

Jag tror dom gjorde upp en pakt för att överlista mig, och dom lyckades!
Dom små djävlarna!!













Dom är ju samtidigt så söta så det är svårt att bli arg... :)



Julbord 09


Här kommer lite bilder från årets julbord:





  








Nu måste jag göra mig klar för jobbet!
Kanske lägger upp mer bilder ikväll :)
Puss!



Fail forward.



"We fail forward to succes"

Ibland måste man misslyckas för att lyckas,
Hur skulle annars livet se ut om man lyckades hela tiden?
Det är motgångarna och misslyckandena som man lär sig av.


"Cry a river, build a bridge and get over it"
Precis vad jag tänker göra!

 

 


RSS 2.0